Hemingway Days bali menyang Key West ing wulan Juli

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hemingway Days bali menyang Key West ing wulan Juli

Pahargyan tahunan salut karo prestasi nulis panulis Nobel kanthi hadiah Nobel, golek olah raga lan rasa seneng gaya urip ing pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ernest Hemingway urip ing Key West wiwit 1931 nganti pungkasan taun 1939.
  • Sorotan festival kasebut yaiku Kontes Hemingway Look-Alike ing Sloppy Joe's Bar.
  • Acara sastra Festival kalebu pengumuman lan maca entri sing menang ing Kompetisi Cerita Pendek Lorian Hemingway.

Penggemar kesusastraan Ernest Hemingway lan urip sing sregep, kalebu pirang-pirang penampilan sing katon jenggot Hemingway, kudu padha Langkawi Dina Selasa nganti Minggu, 20-25 Juli, kanggo Hemingway Days 2021. Pahargyan tahunan menehi salam tumrap prestasi panulis penulis sing menang Hadiah Nobel, golek olah raga lan rasa seneng gaya urip ing pulau kasebut.

Sorotan festival kasebut ora jelas yaiku Kontes Hemingway Look-Alike ing Sloppy Joe's Bar, 201 Duval St., papan sing asring digawe para panulis nalika manggon ing taun 1930 ing Key West.

Nalika coronavirus meksa mbatalake kontes 2020, peserta "Ernest" bakal bali musim panas iki kanggo arak-arakan "Papa" personas sadurunge panel penilai pemenang sadurunge sajrone Kamis lan puteran pambuka dina Jumuah lan pungkasan sing ditemtokake kanggo dina Sabtu 24 Juli.

Ing dina Setu awan, rencana kasebut bakal nggawe "Foto karo Papas" ing sanjabane Sloppy Joe lan banjur dadi "Running of the Bulls" tahunan - acara sing apik banget ing acara sing misuwur ing Spanyol sing nduwe sedulur jenggot sing promen karo banteng palsu ing Key West Dalan Duval.

Acara literatur festival kasebut kalebu pengumuman lan maca entri sing menang ing Kompetisi Cerita Pendek Lorian Hemingway sing dikoordinasi dening putu putri Ernest. Wara-wara kasebut dipasangake karo maca Key Poems Poems saka Key West Poetry Guild lan karya anggota serikat, sing diwiwiti sore Rebo, 21 Juli - mengeti 122 taun kelairane Ernest Hemingway.

Acara sejarah lan sastra sing misuwur uga kalebu presentasi virtual dening Ashley Oliphant, panulis "Hemingway lan Bimini: Lair saka Fishing Olahraga ing 'Akhir Dunia'" ing antarane buku-buku liyane, lan tur mlaku-mlaku ing Hem West West Key sing dipimpin dening Olifani lan seniman / panulis Bet Yarbrough. Kajaba iku, rong "dina museum" Hemingway dijadwalake ing Museum Geser Custom West, 281 Front St., nampilake koleksi langka dokumen penulis, memorabilia lan barang-barang pribadi.

Jadwal Hemingway Days uga nduwe Turnamen Marlin Key Island West Island Marina lan 5k Sunset Run / Walk lan Paddleboard Race, loro-lorone menehi salam gaya urip Hemingway, lan pameran dalan sing rame banget ing Jalan Duval sing misuwur.

Ernest Hemingway urip ing Key West wiwit taun 1931 nganti pungkasan taun 1939, nulis klasik kalebu "For Who the Bell Toll" lan "To Have and Have Not" ing studio nulis cilik ing mburi omahe Whitehead Street.

Print Friendly, PDF & Email