TEF kanggo ngurusi perusahaan pariwisata anyar lan wiwitan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Apa lelungan mbesuk kalebu bagean saka Generation-C?

Minangka bagean saka upaya kanggo ningkatake daya saing produk pariwisata lokal, sing wis akeh kena pengaruh pandemi COVID-19, Menteri Pariwisata Jamaika bakal ngembangake Inkubator Pariwisata (ITI) adhedhasar Inovasi. Inisiatif kasebut, sing dipimpin dening Dana Peningkatan Pariwisata, bakal ndhukung para wirausahawan ngonversi ide inovatif dadi bisnis sing bisa digunakake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kemampuan ngowahi ide dadi barang lan jasa material minangka kunci kanggo mbedakake tujuan pariwisata.
  2. Menteri Pariwisata Jamaika pengin nggawe inkubator pariwisata kanggo ngupayakake perusahaan sing anyar.
  3. Menteri kasebut njaluk kemitraan kanggo nyediakake dana hibah lan utangan kanggo nyengkuyung pangembangan lan komersialisasi ide sing digawe saka inkubator.

Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett ngumumake pengumuman kasebut nalika presentasi nutup Debat Sektoral ing Gordon House bubar kanthi tema: Mbalekake luwih Cepet, Kuat lan Luwih Apik.

"Kita yakin manawa pariwisata didhukung dening ide lan ide kasebut duwe kekuwatan kanggo nyurung nggawe pengalaman. Kemampuan kanggo ngowahi ide dadi barang lan jasa material minangka kunci kanggo mbedakake tujuan sampeyan .... Dadi, Menteri Pariwisata duwe niat nggawe inkubator pariwisata kanggo nuwuhake usaha anyar, "ujare Menteri Bartlett.

Inkubator Bisnis Berbasis Inovasi iki bakal nyedhiyakake kombinasi layanan sing unik lan fleksibel, kalebu layanan dhukungan bisnis lan infrastruktur. Iki uga bakal nyengkuyung para wirausahawan kasebut lan ndhukung dheweke sajrone tahap awal pengembangan lan pelaksanaan.

Kanggo ngirim layanan kasebut, TEF bakal nggarap para pemangku kepentingan sing wis ana, nanging uga bakal ngupayakake nggedhekake dhaptar calon mitra. Iki kalebu, Universitas Teknologi Jamaika, Universitas Hindia Barat (Mona), Jamaica Business Development Corporation (JBDC) lan Jamaica Promotions Corporation (JAMPRO).

"Kita uga bakal golek kemitraan kanggo nyediakake dana hibah lan utangan kanggo nyengkuyung pangembangan lan komersialisasi ide-ide sing digawe saka inkubator," ujare Menteri. 

Print Friendly, PDF & Email