PM Thailand target target mbuwang lawang menyang negara kasebut sajrone 4 wulan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
PM Thailand target target mbuwang lawang menyang negara kasebut sajrone 4 wulan

Ing pidato anyar kanggo negara Thailand dening Perdana Menteri Jenderal Prayut Chan-o-cha ing kolam renang TV, PM negesake manawa pamrentah duwe tekad kanggo mbukak negara kasebut sajrone 120 dina.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Provinsi wisata utama ing negara kasebut dibukak kanthi bertahap amarga wis siyap.
  2. Perdana Menteri Prayut ujar manawa Phuket, kanthi kampanye Sandbox Phuket, bakal dadi proyek pilot kanggo inisiatif pambukaan nasional.
  3. Perdana Menteri ngakoni risiko sing ana gandhengane karo keputusan utama iki, nanging negesake manawa pamrentah prioritasake kesejahteraan masarakat lan negara kasebut cukup kuat kanggo ngatasi risiko kasebut.

Jendral Prayut uga negesake supaya bisa mbukak negara kasebut sajrone 120 dina, pamrentah bakal nindakake kabeh cara supaya vaksin dikirim miturut jadwal sing wis ditindakake. Miturut PM, ing wektu sing cedhak, prioritas utama kanggo kabeh wong njaluk paling ora, nembak vaksin sing kaping pisanan secepat mungkin, amarga tembakan pertama kasebut wis nambah kemampuan awak kanggo ngatasi infeksi lan bisa nylametake nyawane wong. Ing jangka panjang, pamrentah bakal bisa menehi inokulasi wargane kaya sing dituntut, amarga Thailand bisa ngasilake vaksin kanthi domestik.

Warta saka Pattaya, Walikota Sonthaya Kunplome ujar ing 16 Juni manawa kutha kasebut wis memesan dosis BBIBP-CorV sing dikembangake dening Grup Farmasi Nasional China, sing umume dikenal minangka Sinopharm. Kutha kasebut nuntut 100,000 dosis vaksin kanthi mbuwang 8.8 yuta baht (US $ 280,166) kanggo COVID-19 jabs. Sonthaya ora nyritakake kapan vaksin Sinopharm bakal dikirim, nanging ujar manawa kutha kasebut bakal mbukak registrasi kanggo dosis kasebut kanthi online lan formulir registrasi sing bakal disebarake dening pejabat kutha menyang komunitas kasebut.

Dosis kasebut dituku kanthi rega eceran 888 baht (US $ 28.28) saka Chulabhorn Royal Academy, sing pindhah ngimpor 1 yuta dosis Sinofarm ing tengah kritik amarga pamrentah sing milih ora ngasilake vaksin sing cukup. Akademi Kerajaan Chulabhorn menehi rega vaksin Sinopharm ing 888 baht per dosis lan nglarang para pembeli ora mbayar biaya kanggo wong sing nampa vaksin. Rega kasebut nyakup biaya vaksin, transportasi lan asuransi sing efek samping.

Pattaya kudu vaksinasi 120,000 wong ing wilayah Pattaya sing luwih gedhe, 80,000 sing umure luwih saka 19 taun, kalebu warga senior. Pamimpin pattaya lan pimpinan bisnis kepengin banget vaksinasi paling ora 70 persen populasi lokal kanggo mbukak kutha kasebut dadi pariwisata asing. Nanging pamrentah, wis prioritas area metropolitan Bangkok, dadi Chonburi karo alokasi dosis dosis sing digawe Sinovac Biotech China lan AstraZeneca PLC.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email