Putri Cruises nerusake rencana kanggo nerusake pelayaran ing Amerika Serikat

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Putri Cruises nerusake rencana kanggo nerusake pelayaran ing Amerika Serikat

Wiwit tanggal 25 September nganti 28 November 2021, pelayaran numpak kapal wolung kapal Putri MedallionClass bakal nggawa tamu menyang Karibia, Terusan Panama, Meksiko, Hawaii, lan Pantai California.

Print Friendly, PDF & Email
  • Putri ngumumake tujuwane kanggo bali kerja ing Amerika Serikat.
  • Putri Cruises ngrancang lelayaran saka Los Angeles, San Francisco, lan Ft. Lauderdale musim gugur iki.
  • Pelayaran pelayaran Putri nganti taun 2021 kasedhiya kanggo tamu sing wis nampa vaksin COVID-19 sing wis disaranake.

Sawise kolaborasi karo pejabat pamrentah, lan pandhuan sing berkembang saka Pusat Kontrol dan Pencegahan Penyakit AS (CDC), Putri Cruises ngumumake tujuwane kanggo bali kerja ing Amerika Serikat sing lelayaran saka Los Angeles, San Francisco, lan Ft. Lauderdale musim gugur iki.

Wiwit tanggal 25 September nganti 28 November 2021, pelayaran numpak kapal wolung kapal Putri MedallionClass bakal nggawa tamu menyang Karibia, Terusan Panama, Meksiko, Hawaii, lan Pantai California.

  • Majestic Princess and Grand Princess: Los Angeles maneh nyedhiyakake papan tujuan ing macem-macem tujuan, kalebu Pantai California lan Meksiko nalika pelayaran pitung dina, lan Kapuloan Hawaii kanthi plancongan 15 dina. Uga kasedhiya plancongan-plancongan Getaway telung nganti limang dina menyang Pesisir California lan Meksiko.
  • Ruby Princess: Sailing metu saka Pelabuhan San Francisco sing apik, Ruby Princess bakal diwiwiti kanthi plancongan Pantai California pitung dina sadurunge nambahake kapal pesiar 15 dina sing njelajah patang permata pulau sing beda ing Hawaii lan plancongan Meksiko 10 dina menyang barisan.
  • Enchanted Princess: Wiwit nganggo rong pelayaran anyar saka Ft. Lauderdale kanggo miwiti musim peluncuran plancongan 10 dina menyang Karibia Kidul lan Wétan.
  • Langit Putri, Putri Regal lan Putri Karibia: Saka Ft. Lauderdale, para tamu bisa ngliwati Karibia kanthi pelayaran telung, lima, pitung lan 14 dina sing kasedhiya ing Karibia Wétan sing ngunjungi sawetara pesisir paling misuwur ing saindenging jagad lan Karibia Kulon sing ngidini para tamu njelajah Kuno Reruntuhan Maya lan kaendahan terumbu karang lan guwa ing jero banyu sing durung diresiki.
  • Putri Mahkota: Lelungan menyang Terusan Panama, saka Ft. Lauderdale ing pirang-pirang kapal pesiar 10 dina kanggo plancongan apik ing donya iki.

"Nalika terus bali menyang layanan, dadi kesenengan kita yen bisa nggawa luwih akeh pilihan plancongan pesiar menyang tamu sing keluwen," ujare Jan Swartz, presiden Putri Cruises. "Kita ngapresiasi dhukungan saka pejabat pamrentah lan pelabuhan sing kerja bareng kanggo nyedhiyakake kesempatan lelungan kasebut kanthi cara sing aman lan aman kanggo para tamu."

Rincian plancongan, hiburan, lan pesisir saiki lagi dirampungake lan bakal dikomunikasikan ing minggu ngarep.

Pelayaran pelayaran Putri nganti 2021 kasedhiya kanggo tamu sing wis nampa vaksin COVID-19 pungkasan dosis paling ora 14 dina sadurunge pelayaran lan duwe bukti vaksinasi. Vaksinasi kru bakal sesuai karo pedoman CDC.

Kita bakal terus ngawasi pandhuan paling anyar saka CDC uga pejabat lokal, negara bagian lan federal ing pelabuhan sing dilayari lan sing dikunjungi lan bakal nyetel protokol papan lan syarat vaksinasi, yen prelu. Yen pendekatan vaksinasi diganti, kita bakal menehi notifikasi marang tamu sadurunge pambayaran pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email