Plancongan AS: Negara-negara sing mbukak maneh penting kanggo bali menyang ekonomi pra-pandemi lan mata pencaharian

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Plancongan AS: Negara-negara sing mbukak maneh penting kanggo bali menyang ekonomi pra-pandemi lan mata pencaharian

Negara sing mbukak maneh kudu tundha kudu ngerti yen dheweke duwe kerugian kompetitif kanggo wong sing mbukak bisnis, mbutuhake upaya sing fokus kanggo nyengkuyung para turis bisnis lan plancongan kanthi aman.

Print Friendly, PDF & Email
  • Angkat watesan COVID ing sawetara negara bagian AS paling gedhe ngilangi alangan kritis
  • Kemampuan kanggo nglumpukake kanthi aman kanggo tujuan bisnis ora nate luwih penting kanggo pambangunan ekonomi.
  • Perusahaan sing terus matesi lelungan bisnis bakal nundha pemulihan ekonomi dhewe.

Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki:

"Pengangkatan watesan COVID ing sawetara negara bagian AS paling gedhe ngilangi alangan kritis kanggo bali ekonomi pra-pandemi lan mata pencaharian kita.

"Negara-negara sing mbukak maneh kudu telat kudu ngerti yen dheweke duwe kerugian kompetitif kanggo sing mbukak bisnis, mbutuhake upaya sing fokus kanggo nyengkuyung para turis bisnis lan plancongan sing aman. Kajaba iku, perusahaan sing terus mbatesi lelungan bisnis lan nekani rapat lan acara profesional ing wong bakal nundha pemulihan ekonomi dhewe lan menehi pesaing marang pesaing.

"Rapat lan acara profesional ing wong, sing nyengkuyung tuwuhing bisnis lan nyedhiyakake kesempatan pambangun hubungan sing regane, wis suwe saya suwe amarga pedoman sing mbingungake lan mbantah. Nanging analisis adhedhasar bukti anyar saka ilmuwan kesehatan masyarakat ing The Universitas Negeri Ohio ngilangi kahanan sing durung mesthi lan nuduhake manawa rapat kasebut saiki bisa ditindakake kanthi aman.

"Muncul saka pandemi, kemampuan kanggo nglumpukake kanthi aman kanggo tujuan bisnis ora nate luwih penting kanggo pambangunan ekonomi. Pengusaha lan karyawan uga entuk manfaat saka rapat pribadi. Aku ngajak para pimpinan bisnis ing saindenging negara supaya menehi pitunjuk saka para ahli lan nulungi, kanthi kapercayan, kanggo ngasilake bisnis liwat lelungan bisnis lan partisipasi ing acara sing dikelola kanthi profesional. "

Print Friendly, PDF & Email