Ciel Creative Space ngrampungake ekspansi studio Bay, studio multi-guna, panggung swara, lan papan suci seni

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Ciel Creative Space ngrampungake ekspansi studio Bay, studio multi-guna, panggung swara, lan papan suci seni

Ciel Creative Space, papan suci artistik multi-tujuan sing unik ing endi pikiran kreatif bisa njelajah, kolaborasi lan ngasilake, wis ngumumake rampunge limang studio anyar, luwih saka tikel ukuran ruang saiki bisa diblokir kabeh blok kutha.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ruang kerja duweke WOC lan sing dioperasikake wanita ukurane dobel nganti kabeh blok kutha.
  2. Ruang kalebu sangang studio sunlit kanggo foto / video, suite kreatif, kantor khusus, lan liya-liyane.
  3. Ciel Creative Space kalebu luwih saka 40,000 kaki persegi studio lan ruang kerja sing dirancang minangka swarga kanggo para kreatif ing seni, mode, teknologi, lan hiburan.

Bisnis sing dioperasikake kanthi wanita sing digawe karo Cecilia Caparas Apelin lan Alexis Laurent, Ciel Creative Space saiki kalebu studio lan ruang kerja 40,000 kaki persegi sing dirancang minangka swarga kanggo para kreatif seni, mode, teknologi lan hiburan kanggo nyipta, ngasilake, nyenengake , mulang lan sambung.

"Sawise navigasi liwat 2020 sing ora bisa diprediksi, kita seneng banget bisa nampani komunitas kreatif ing papan sing dirancang kanthi apik, luwih gedhe tinimbang papan ing endi kreativitas lan produktivitas bisa maju," ujare Apelin. "Ruang Kreatif Ciel minangka crita ketahanan lan potensial tanpa wates. Kanthi visi ekspresi kreatif lan strukture kanggo nyengkuyung, Ciel urip kanthi sejatine kanggo nggawe ruang dadi manungsa. ”

Ciel Creative Space dibukak ing wulan Februari taun 2019 karo patang studio ing ruang kaki 16,500 kaki persegi. Ing taun 2020, nalika isih dadi perusahaan sing anyar banget, pandemi kasebut nyebabake, nyebabake ekonomi mati sing meksa kabeh layanan Ciel mandheg. Kanthi investasi sing cerdas lan manajemen biaya sing sithik, Ciel alon-alon maneh kanthi kapasitas suda lan njupuk kesempatan bisnis kanthi alon-alon kanggo nggandaake ukuran asline, entuk lan nggawe bagean tambahan ing gudang sing nutupi blok kutha sing kebak. Saiki nawakake sangang studio udakara 1,000 nganti 3,700 kaki persegi kanggo motret, acara virtual, ruang kerja sing dikenal minangka Atelier, suite kreatif kanggo kolaborasi drop-in sing kasedhiya dina utawa jam, uga kafe. 

Kabeh bangunan digawe rekayasa kanthi fasilitas canggih lan layanan sing canggih, kanggo ndhukung dhukungan foto lan video lan karya kreatif. Ora mung dilengkapi cyclorama telung tembok paling gedhe ing Bay Area, nanging uga streaming virtual kanthi serat perusahaan lan peralatan digital sing kasedhiya ing situs. Lampu Raksasa Cilik & Layanan Produksi Ranahan uga diselehake ing situs kanggo nyewa peralatan produksi.

"Salah sawijining fitur anyar sing paling apik yaiku ekspansi ruang asli lan ruang sing dipikolehi," ujare Apelin. "Iki nggawe kesempatan kanggo tuku lengkap ing kabeh ruang lan dilengkapi soundstage seni sing anyar. Seneng banget. Kita pancen rumangsa kudu sukses nalika ngrayakake nganyari lan lair maneh saka Ciel ing taun 2021. ”

Visi Apelin kanggo Ciel yaiku nggawe papan suci seni kanthi pandhuan sing nggabungake kutha, alam lan seni dadi ruang kreatif sing cerah, anget lan semangat. Laurent ngasilake visi iki kanthi filosofi "akupunktur kutha" - papan sing mbebayani penyumbatan lan ketegangan saengga energi lan kreativitas bisa mili. Palet interior Ciel resik lan putih, diimbangi karo logam adhem, adhem sing ditata nganggo aksen kayu anget. Ing njobo lan alam disambut ing njero ruangan liwat windows kaca sing gedhe-gedhe sing ndadekake cahya alami sing akeh, uga tanduran sing urip ing saindenging jagad. Karya seni lokal - contone, SKIN, serangkaian foto kuat sing ditembak dening kolektif seni terkenal TEMPAT NYA WIS ING sing dipamerake ing Ciel wiwit September 2019 nganti Nopember 2020 - ditampilake ing saindenging jagad lan asil saka penjualane disumbang kanggo nirlaba lokal sing ndhukung pemuda, seni lan komunitas BIPOC lokal. 

Cecilia Caparas Apelin lair lan diwasa ing Wilayah Teluk Timur, minangka putri saka wong tuwa Filipina sing mulang babagan bisnis lan menehi apresiasi seni ing jero. Kariré kalebu rong puluh taun kepungkur ing pariwara, musik, radio, teknologi lan fashion sing kalebu direktur kreatif, produser eksekutif lan manajer merek senior. Dheweke kerja bareng merek paling apik kanggo masarake produk lan layanane lan wis nggawe studio kreatif ing omah lan karo agensi kanggo ndhukung arah seni lan produksi.

Minangka sutradara seni foto ing Old Navy, Apelin makarya karo tim merek maneh kanggo ngunggahake kehadiran online Old Navy, sing nyebabake kenaikan penjualan lan penghasilan online. Dheweke dadi pamimpin kampanye merek utama minangka direktur kreatif lan produser eksekutif kanggo perusahaan sing diakui internasional kayata Gap Inc. lan Logitech. Minangka pamilik agensi kreatif dhewe, Indigo Sky Creative, Apelin nuntun tim kreator kanggo ngasilake konten kaya Condé Nast, Gap, Tailored Brands, Airbnb, Facebook lan Samsung. Kanggo mbangun komunitas lan ndhukung jaringan, dheweke rutin ngatur acara kanggo para profesional kreatif lokal.

Alexis Laurent minangka seniman, visioner lan pendiri Laurent Studio, perusahaan butik sing nyedhiyakake desain, pangembangan, arsitektur, lan manajemen proyek. Studio kasebut nggawe proyek kanthi karakter unik, negesake sejarah lan lingkungan sing beda ing properti kasebut. Dheweke dadi desainer The Pearl ing SF nalika dheweke ngawasi instalasi seni lan katrampilan interior lan eksterior. Minangka investor awal ing Zeus Living, Laurent ndandani telung bangunan multi-unit ing SOMA, ngenalake konsep nyedhiyakake perumahan perusahaan kunci kanggo profesional global saiki.

Ciel Creative Space mapan ing 2611 Street Wolu ing Berkeley, California. ADA bisa diakses lan dununge ing tetanggan kanthi parkir dalan sing akeh. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Ciel Creative Space, bukak www.kiringanpace.com. Kanggo informasi babagan pesenan utawa ruang sewaan, monggo nelpon 510-898-1586 utawa kirim panjaluk kene

Print Friendly, PDF & Email