Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Mata-mata Rusia fokus ing Hawaii saka kapal ing sisih lor pantai wisata Oahu

Pengunjung Rusia disambut ing Hawaii, nanging dudu mata-mata Rusia. Rusia sing numpak kapal ndelok sing operasi 200 mil ing sisih lor Oahu, ora bakal entuk Aloha sugeng rawuh ing perairan Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kapal pengawasan Angkatan Laut Rusia katon suwe banget ing pesisir kulon Hawaii ing wulan Mei miturut USNI News
  2. Dina iki kapal ndelok Rusia wis diamati sing beroperasi ing sanjabane perairan AS ing Northshore Oahu
  3. Tes pertahanan rudal AS ditundha sedhela ing Kauai pungkasan wulan pungkasan amarga ana kapal mata-mata Rusia.

Pariwisata saya akeh ing Aloha Negara Ora ana sing kuwatir babagan kapal pengintip Rusia mung 200 mil ing sisih Lor Pulo Oahu.

Umumé, perairan internasional diwiwiti udakara 200 mil laut saka garis pantai negara lan terus metu.

Kapal Rusia saiki operasi ing perairan kasebut. Onboard minangka pejabat intelijen Rusia sing dikenal minangka mata-mata. Misi kasebut yaiku nglumpukake intelijen babagan instalasi militer AS ing pulau Oahu, Hawaii. Iki dikonfirmasi menyang media lokal dening pejabat Angkatan Laut AS

Kapal telik kasebut dideteksi ing sisih lor Pulo Oahu.

Sasi kepungkur, kapal ndelok Rusia mlaku-mlaku ing perairan internasional ing njaba Kauai sawetara dina. Anane kapal iki nundha tes rudal AS.

US Naval Institute News, sing dadi sing pertama nglaporake ngarsane kapal kasebut, ujar manawa kapal intelijen kelas tambahan Angkatan Laut Rusia Kareliya (SSV-535).

The Kelas Wisnu (uga dikenal minangka Meridian kelas) yaiku klompok kapal koleksi intelijen dibangun kanggo Angkatan Laut Soviet ing taun 1980an. Kapal kasebut terus dilayani karo Angkatan Laut Rusia. Sebutan Soviet yaiku Proyek 864. Angkatan Laut Rusia ngoperasikake pitung kapal kasebut.

Kapal sing berbasis ing Vladivostok ing misi Hawaii minangka salah sawijining pitu AGI khusus kanggo intelijen sinyal, ujare USNI News. Bengi iki durung dingerteni manawa kapal koleksi Rusia sing ngoperake ing njaba Oahu padha karo kapal sing ditemokake ing pungkasan Mei.

Kaya sing dilaporake dening publikasi iki, telung jet tempur saka markas Angkatan Udara Hickam diwiwiti dina Minggu kanggo njaga angkatan laut Rusia ngoperasikake latihan paling gedhe wiwit perang adhem mung 300 mil saka pesisir Aloha Negara,

Pejabat Angkatan Laut AS ngandhani koran Hawaii: "Kita makarya miturut hukum internasional segara lan udhara kanggo mesthekake manawa kabeh negara bisa nindakake perkara kasebut tanpa wedi utawa kontes lan kanggo ngamanake Indo-Pasifik sing bebas lan mbukak. Nalika Rusia makaryakke ing wilayah kasebut, mesthine bakal nindakake sesuai karo hukum internasional. ”

Angkatan Udara AS duwe F-22, pilot, punggawa, lan kru senjata sing ditelpon 24 jam saben dinane ing Hickam kanggo nanggapi ancaman udara ing kepulauan Hawaii minangka bagean saka misi peringatan pertahanan udara.

Print Friendly, PDF & Email