Korea Selatan dadi pasar sumber Asia-Pasifik paling gedhe nomer telu ing taun 2025

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Korea Selatan dadi pasar sumber Asia-Pasifik paling gedhe nomer telu ing taun 2025

Beban kerja sing abot lan tekanan saka atasan nggawe wong Korea Selatan ora gelem nggawe preinan, kanthi ora sengaja mengaruhi lelungan domestik lan internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Keberangkatan internasional saka Korea Selatan saya saya maju sadurunge COVID-19.
  • Pandemi COVID-19 ing taun 2020 ngalami penurunan tingkat lelungan domestik lan njaba.
  • Luwih saka 80% lelungan metu saka Korea Selatan biasane fokus ing wilayah APAC.

Pariwisata metu saka Korea Selatan ora diprakirakake bakal ngluwihi level pra-pandemi nganti taun 2024, nalika pamriksan diprakirake bisa nganti 29.6 yuta. Nanging, Korea Selatan diprakirake salah sawijining periode pertumbuhan paling dhuwur wiwit taun 2020-2025 ing wilayah Asia-Pasifik (APAC), kanthi tingkat pertumbuhan tahunan (CAGR) 40% lan 30.2 yuta lelungan menyang 2025. Iki bakal nggawe Korea Kidul pasar sumber paling gedhe nomer telu saka wilayah APAC sing bakal maju.

Laporan industri paling anyar, 'Wawasan Pasar Sumber Pariwisata: Korea Selatan (2021)', nemokake yen keberangkatan internasional saka Korea Selatan saya maju sadurunge COVID-19 (CAGR 2016-19: 8.7%). Keterlibatan karo pasar sumber iki liwat integrasi media sosial lan teknologi bisa mbuktekake nguntungake banget ing lingkungan pasca pandemi.

Beban kerja sing abot lan tekanan saka atasan nggawe wong Korea Selatan ora gelem nggawe preinan, kanthi ora sengaja mengaruhi lelungan domestik lan internasional. Inisiatif pamrentah kanggo meksa luwih akeh wektu luang lan nyuda jam kerja ing taun 2018, nanging ora ana pengaruh lan nyana kenaikan tahunan ing domestik (YoY + 44.7%) lan lelungan internasional (YoY + 8.3%).

Pandemi COVID-19 ing taun 2020 lumrahe nyuda tingkat lelungan domestik (YoY -70.6%) lan outbound (YoY -80.6%) mudhun kanthi signifikan. Nanging, para pelaku belanja nalika lelungan lan kepengin banget pengalaman lelungan alternatif, tegese Korea Selatan bisa dadi kesempatan pasar sing bisa ditrapake kanggo macem-macem tujuan ing lingkungan pasca pandemi.

Luwih saka 80% lelungan metu saka Korea Selatan biasane fokus ing wilayah APAC, didorong dening jarak lan kemudahan plancongan umume. AS uga dadi tujuan utama kanggo pasar sumber iki. Iki bisa uga didorong dening faktor kayata kesempatan kanggo srengenge lan pantai, istirahat kutha lan pengalaman gastronomi, sing diidentifikasi minangka telung prei paling dhuwur sing biasane dijupuk ing taun 2019, miturut survey konsumen pungkasan.

Teknologi uga duwe partisipasi ing preferensi lelungan amarga 71% responden Korea Selatan sing diidentifikasi minangka 'mesthi', 'asring' lan 'rada' dipengaruhi 'kepiye maju / digital produk / layanan sing cerdas' ing survey konsumen Q1 2021. Survei sing padha uga ngandhakake manawa 51% nggunakake luwih akeh wektu online kanthi umum; iki luwih dhuwur tinimbang negara liya sing disurvei (total negara sing disurvei: 42), nuduhake katergantungan teknologi wis meningkat sajrone pandemi COVID-19.

Kesempatan kanggo narik wisatawan Korea Selatan umume muter integrasi teknologi menyang pengalaman lelungan. Layanan sosial, keterlibatan aplikasi lan layanan terjemahan mung bakal nambah pengalaman pengunjung.

Print Friendly, PDF & Email