Bandara Milan Bergamo ngresmikake ruang santai lan rute anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Bandara Milan Bergamo ngresmikake ruang santai lan rute anyar

Pelancong pasca pandemi ngarepake ruang tunggu bandara bakal dianggep minangka zona eksklusif ing bandara kanthi pertimbangan kesehatan lan kesehatan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lounge 'HelloSky' diresmekake ing Bandara Milan Bergamo.
  • Bandara Milan Bergamo tetep ana ing regenerasi peta rute kasebut.
  • easyJet bubar melu rollcall maskapai Milan Bergamo.

Bandara Milan Bergamo mbukak lounge 'HelloSky' sing anyar ing 8 Juni, minangka bagean saka program pangembangan gateway Italia kanggo ningkatake infrastruktur bandara lan nambah pengalaman penumpang. Digabungake minangka bagean saka ekspansi terminal anyar sing dibukak taun lalu, fasilitas anyar kasebut bakal dioperasikake dening GIS - perusahaan perhotelan bandara sing khusus ngatur ruang - cabang Layanan Operasi TAV (OS).

Ngomong ing upacara peresmian awal wulan iki, Guclu Batkin, CEO, Layanan Operasi TAV seneng banget: "Kita wis nggawe hubungan sing kuat karo SACBO sajrone telung taun kepungkur lan kerja sama iki diganjar kontrak GIS kanggo ngatur ruang pinggir udara ing bandara, minangka bagean saka rencana ekspansi SACBO ing Bandara Milan Bergamo. ” Batkin nerusake: "Lounge 'HelloSky' minangka asil saka kemitraan sing luar biasa lan aku matur nuwun marang manajemen SACBO kanggo dhukungan, kepercayaan, lan semangat positif sing terus maju sajrone proses pangembangan iki! Kita yakin manawa hubungan iki bakal terus berkembang lan luwih akeh kesempatan bakal tuwuh. ”

Dumunung ing lantai siji, sadurunge ngontrol paspor, ruang cedhak 600m² mbukak kanggo para plancong domestik lan internasional sing pengin entuk manfaat saka lounge premium. Diilhami dening semangat Bergamo, kalebu perabotan Italia sing luar biasa nggunakake bahan-bahan berkelanjutan, 'HelloSky' kalebu ruang kerja, santai, mangan lan ngombe uga fasilitas shower lan ruang ngrokok.

Batkin nyimpulake: "Pasca-pandemi, kita ngarepake ruang tunggu bandara bisa dideleng minangka zona eksklusif bandara kanthi pertimbangan kesehatan lan kesehatan, mula kita nggawe" oasis "sing aman kanggo para tamu ing Milan Bergamo!"

Print Friendly, PDF & Email