Festival Renaissance Brussels mbesuk

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Festival Renaissance Brussels mbesuk

Wiwit tanggal 19 Juni nganti 11 Juli, Festival Renaisans Brussels (sadurunge Carolus V Festival) bali kanggo edisi sing rame banget.

Print Friendly, PDF & Email
  • Taun iki, parade Ommegang gedhe ora bakal kedadeyan.
  • Maison du Roi (Omah King) nylametake masarakat ing Brussel taun 1500-an, sing direksa apik tembok tembok kutha kasebut.
  • Kaleidoskop pameran sing nyata nyoroti karakter unik Brussels ing abad kaping 15 lan 16.

The Festival Renaisans Brussels miwiti musim panas kanthi gaya! Ing taun iki, festival kasebut nyebar luwih saka telung minggu acara sing didedikake kanggo warisan lan sejarah Eropa sajrone Renaissance. Nalika semana, Brussels minangka salah sawijining kekuwatan paling gedhe ing Eropa lan main peran utama, karo Charles V - daulat sing paling berpengaruh ing abad kaping 16 - milih ibukutha minangka papan dununge utama.

Taun iki, parade Ommegang gedhe ora bakal kedadeyan. Nanging aja kuwatir! Bakal ana akeh kegiatan bermutu sing diatur dening institusi budaya Brussels. Akhir minggu, pameran, lokakarya, tur sing dipandu, konferensi lan sawetara eksklusif ... akeh kanggo para pecinta sejarah, arkeologi lan petualangan kabeh umur.

Apa program ing taun iki?

Akhir minggu Renaisans ing Maison du Roi

Maison du Roi (Omah King) nyelehake masarakat ing Brussel taun 1500-an, sing dilindhungi tembok tembok kanthi apik, lan ngundang dheweke menyang Istana Coudenberg. Kanthi obor, pengunjung nemokake kartun permadani sing apik banget. Staff museum bakal nganggo kostum lan juru dongeng bakal nyritakake legenda Charles V. Minangka acara sing cocog kanggo kulawarga, sing bisa uga seneng ngenalake musik Renaissance.

Akhir minggu WOUAW ing Istana Coudenberg

Dodo WAOUW kebak harta karun sing bisa ditemokake lan misi sing kudu dirampungake. Kabeh penjelajah lan petualang saka macem-macem jinis bisa nyelehake ing lemah lan nyelehake ing masa lalu Brussels lan istana sing prestisius.

Pameran ing Gerbang Halle, Maison du Roi, Grand Serment Royal et de Saint? Museum Georges des Arbalétriers, Coudenberg Pal

Kaleidoskop pameran sing nyata nyoroti karakter unik Brussel ing abad kaping 15 lan 16. Masyarakat bakal nemokake permadani lokal sing misuwur, manajemen politik kutha kasebut nalika semana lan evolusi. Dheweke uga bisa ngunjungi ”Perpustakaan Dukes Burgundy”, pelopor KBR, ora liya ing sekilas tampilan Ommegang.

Lokakarya lan kegiatan

Pengunjung entuk kesempatan kanggo nyelehake ing pungkasan Abad Pertengahan lan
Renaissance liwat macem-macem lokakarya lan kegiatan. KBR nawakake lokakarya babagan cara nulis nganggo kuil lan cat kanthi pigmen kaya sing ditindakake ing Abad Pertengahan. Coudenberg ngatur petualangan game investigasi lan ngicipi anggur.

Tur sing kudu ditonton sing luar biasa

Pengalaman anyar sing ditawakake: kunjungan menyang menara Katedral Santo Michael
lan Gudula. Macem-macem perusahaan tur sing dipandu uga bakal njelajah Brussel liwat panemuan arkeologi anyar, anané Spanyol, humanisme, kemajuan kedokteran lan seni, lan pangembangan ibukutha ing abad kaping 16.

Konferensi

Konferensi dijadwalake, sing bakal menehi cahya babagan pentinge Brussel ing wiwitan abad 15 lan 16. Utamane, dheweke bakal menehi hasil babagan lukisan lan miniatur ing wilayah kita.

Nambani rasa sampeyan kanthi sawetara rasa Abad Pertengahan ing KBR's Restaurant albert

Restoran anyar ing sisih ndhuwur KBR bakal nyakup sentuhan abad pertengahan sing diilhami dening Mesnagier de Paris, buku masak sing Dukes saka Burgundy duwe salinan.

Print Friendly, PDF & Email