Pamrentah Moskow nampa ancaman serangan teror, nuntut supaya mungkasi larangan COVID-19

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pamrentah Moskow nampa ancaman serangan teror, nuntut supaya mungkasi larangan COVID-19

Polisi Moskow nggoleki tersangka sing ora dingerteni utawa tersangka sing ngancam bakal mbanting bangunan pemerintah pusat Moskow.

Print Friendly, PDF & Email
  • Cathetan ngancam ditemokake ing salah sawijining kothak mlebu resmi pamrentah Moskow, Jumuah.
  • Layang anonim kanthi ancaman bledosan dikirim menyang email pamrentah Moskow.
  • Moskow dadi kutha pertama ing donya minggu iki sing mbutuhake vaksinasi kanggo sing makarya ing sektor layanan umum.

Petugas penegak ukum ibukutha Rusia nggoleki tersangka sing ora dingerteni utawa tersangka sing ngancam arep jeblugan Moscow bangunan pemerintah pusat yen watesan COVID-19 kutha, kayata topeng wajib ing papan umum lan vaksinasi wajib kanggo para pekerja layanan, ora langsung dibuwang dening pamrentah Moskow.

Miturut saluran Telegram Rusia Baza, cathetan ngancam wis ditemokake ing salah sawijining kothak mlebu resmi pamrentah Moskow, Jumuah. Dikandhani manawa nglanggar aturan anyar sing mbutuhake sing makarya ing industri kaya keramahan, transportasi lan ritel kanggo diimunisasi, uga sarat supaya Muscovite nganggo topeng lan sarung tangan ing metro lan ing ruang publik utama.

Sumber penegak ukum sing ora dijenengi mengko negesake manawa pesen kasebut wis ditampa. "Layang anonim kanthi ancaman bledosan dikirim menyang email pamrentah Moskow," ujare pejabat kasebut. 

Polisi saiki dingerteni nggoleki sapa wae sing tanggung jawab nyebabake kewedhen kasebut.

Moskow dadi kutha pertama ing donya minggu iki sing mbutuhake vaksinasi kanggo sing makarya ing sektor layanan umum. Perusahaan sing tundhuk ing langkah kasebut kudu mesthekake yen 60% staf wis diimunisasi, utawa bisa uga didenda. Pejabat uga ngumumake manawa perusahaan bisa nundha tanpa mbayar karyawan sing nolak jab, supaya bisa entuk kuota.

Ibu negara Rusia nyumurupi jumlah kasus sing dikonfirmasi paling dhuwur ing 24 jam pungkasan, kanthi 9,056 tes positif kacathet dina Kamis. Langkah-langkah kurfew wis diluncurake, nglarang perusahaan hiburan wengi ing kutha kasebut supaya ora mbukak wiwit jam 11 wengi. "Kita cedhak banget karo keputusan sing luwih abot - sauntara, nanging abot - babagan larangan," ujare Walikota Moskow nalika rapat pamrentah, Kamis.

Print Friendly, PDF & Email