Menteri Pariwisata Afrika mutusake kanggo nguatake pariwisata ing bawana

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Menteri Pariwisata Afrika mutusake kanggo nguatake pariwisata ing bawana

Menteri-menteri Afrika liwat pertemuan puncak UNWTO berjanji manawa negara-negara anggota Afrika bakal kerja sama nggawe narasi anyar kanggo pariwisata ing saindenging bawana.

Print Friendly, PDF & Email
  • Anggota Afrika UNWTO kanthi sebulat suara nyetujoni Ikrar Windhoek kanggo nganjurake Brand Africa.
  • Menteri-menteri Afrika setuju kerja sama kanggo nemokake solusi kanggo revitalisasi pariwisata Afrika.
  • Miturut katentuan Ikrar Windhoek, para anggota bakal melu para pemangku kepentingan sektor publik lan swasta uga komunitas lokal kanggo nggawe narasi anyar sing inspiratif kanggo saindenging bawana.

Menteri Afrika setuju kanggo kerja sama kanggo golek solusi kanggo revitalisasi pariwisata Afrika sing meh ora kena pengaruh COVID-19.

Menteri kasebut ngumumake dina Kemis ing komunike gabungan ing Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) KTT Brand Afrika sing dianakake ing Windhoek, Namibia.

Menteri-menteri Afrika liwat pertemuan puncak UNWTO berjanji manawa negara-negara anggota Afrika bakal kerja sama nggawe narasi anyar kanggo pariwisata ing saindenging bawana.

Ikrar kasebut dimaksudake supaya luwih bisa ngerteni potensi pariwisata supaya bisa pulih, ujare liwat komunike gabungan.

"UNWTO lan anggotane uga bakal kerja sama karo Uni Afrika lan sektor swasta kanggo ningkatake benua kasebut menyang pamirsa global sing positif kanthi global, crita ing crita lan merek sing efektif," ujare UNWTO ing komunike kasebut.

Kanthi pariwisata diakoni minangka pilar penting pembangunan berkelanjutan lan inklusif kanggo Afrika, UNWTO nyambut para delegasi tingkat tinggi ing Konferensi Regional pertama babagan Penguatan Merek Afrika.

Konferensi kasebut nduwe partisipasi kepemimpinan politik negara tuan rumah Namibia, bareng karo pimpinan sektor publik lan swasta saka saindenging bawana.

Anggota Afrika UNWTO kanthi sebulat suara nyetujoni Ikrar Windhoek kanggo nganjurake Brand Africa.

Miturut syarat-syarat Ikrar Windhoek, para anggota bakal melu para pemangku kepentingan sektor swasta lan swasta uga komunitas-komunitas lokal kanggo nggawe narasi anyar kanggo pariwisata ing saindenging bawana, ujare Menteri-Menteri.

Program kegiatan konferensi Menteri Pariwisata Afrika kalebu presentasi, sesi diskusi interaktif, uga kunjungan teknis sing diatur dening Dewan Pariwisata Namibia sing dadi tuan rumah acara kasebut.

Konferensi kasebut nyakup limang tujuan utama. Tujuan pertama yaiku nduwe pariwisata minangka sektor lintas silang kanthi pengaruh gedhe marang branding nasional lan regional, kanggo nambah citra tujuan Afrika minangka pambangun gambar umum Afrika.

Tujuan kaping pindho yaiku melu sektor publik lan swasta uga komunitas lokal lan diaspora kanggo promosi crita lan pengalaman positif babagan Afrika, ngembangake sinergi ing antarane negara-negara kanggo luwih nguatake posisi bawana.

Tujuan kaping telu yaiku nggawe lan ningkatake kapasitas lan katrampilan tujuan ing pangembangan lan manajemen merek, pemasaran, kalebu media sosial lan crita, lan komunikasi sing efektif.

Tujuan kaping papat yaiku nggawe crita sing menarik, ningkatake kapasitas lan daya saing Usaha Kecil lan Menengah (UKM).

Tujuan kaping lima yaiku ngerti kerangka kebijakan sing ana ing UKM kanggo ngutang utang lan nggampangake akses menyang kinerja bisnis modal lan pengaruh sajrone pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email