Jerman nampani para wisatawan Amerika bali ing dina Minggu 20 Juni iki

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Jerman nampani para wisatawan Amerika bali ing dina Minggu 20 Juni iki

Ana warta apik kanggo para pelancong Amerika saka Kantor Pariwisata Nasional Jerman. Wiwit Minggu iki, tanggal 20 Juni 2021, para plancong saka Amerika Serikat bisa lelungan maneh menyang Jerman.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kantor Pariwisata Nasional Jerman nerbitake pratelan resmi dina 18 Juni 2021 dina iki.
  2. Pamrentah Jerman ngangkat kabeh watesan perjalanan kanggo wong-wong sing manggon ing Amerika Serikat, wiwit dina Minggu, 20 Juni 2021.
  3. Kabeh lelungan menyang Jerman bakal diidini maneh kanthi bukti vaksinasi, bukti pemulihan saka COVID-19, utawa asil tes negatif.

Adhedhasar rekomendasi Dewan Uni Eropa, Jerman wis ngetrapake lan nganyari watesan entri wiwit tanggal 20 Juni 2021, saéngga mlebu tanpa wates kanggo warga Amerika Serikat Amerika bebarengan karo negara-negara ing ngisor iki: Albania, Hong Kong, Lebanon, Macao, Makedonia Lor, Serbia, lan Taiwan.

Sadurunge, lelungan sing ora diwatesi diwenehake marang: Australia, Israel, Jepang, Selandia Baru, Singapura, Korea Selatan, lan Thailand. Dhaptar kasebut bakal ditambahi kanggo nyakup China sanalika kemungkinan entri bebarengan dikonfirmasi.

Nalika lelungan Ing Jerman, cangkem lan irung pengunjung kudu ditutupi ing transportasi umum, ing toko, lan ing papan sing padhet, jarak minimal menyang wong liya ora bisa dijaga saben wektu. Topeng kudu memenuhi persyaratan FFP2 utawa KN95 / N95.

Yen lelungan ngalami gejala sing gegandhengan Covid-19 (watuk, irung, tenggorokan, utawa demam) dheweke bisa uga kontak telpon karo dokter utawa hubungi hotline 116 117. Asring, pandhuan utawa hotel uga bisa mbantu ing kasus kasebut. Pelancong kudu nyimpen rincian kontak saka kedutaan negarane utawa konsulat ing Jerman yen kudu ngubungi.

Larangan pariwara kasedhiya kanggo negara-negara sing nyebarake variasi virus SARS-CoV-2 (sing diarani area sing beda-beda). Perusahaan transportasi, kayata maskapai penerbangan lan perusahaan sepur, bisa uga ora ngeterake wong liya saka negara kasebut menyang Jerman. Mung ana sawetara, pengecualian sing ditemtokake banget kanggo larangan lelungan iki, yaiku kanggo: warga Jerman lan wong sing manggon ing Jerman sing duwe hak saiki manggon ing negara kasebut, uga pasangan, mitra sing urip ing omah sing padha lan bocah cilik bocah; wong sing nyekel penerbangan sing nyambungake sing ora ninggalake zona transit bandara penumpang; lan sawetara kasus khusus liyane.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email