Jet paling gedhe ing kulawarga Boeing 737 MAX ngrampungake pesawat pertama sing sukses

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pesawat paling gedhe ing kulawarga Boeing 737 MAX ngrampungake pesawat pertama sing sukses

Profil pesawat sing miber ngidini Boeing kanggo nyoba sistem pesawat, kontrol penerbangan lan kuwalitas nangani.

Print Friendly, PDF & Email
  • Boeing 737-10 dina iki ngrampungake pesawat pertama sing sukses.
  • Penerbangan dina iki minangka wiwitan program tes lengkap kanggo 737-10.
  • Boeing bakal kerja sama karo para regulator kanggo menehi sertifikasi pesawat sadurunge mlebu layanan ing 2023.

Boeing 737-10, pesawat paling gedhe ing kulawarga 737 MAX, dina iki ngrampungake pesawat pertama sing sukses. Pesawat mabur kasebut saka Renton Field ing Renton, Washington, jam 10:07 esuk lan tekan jam 12:38 pm Boeing Lapangan ing Seattle.

"Pesawat kasebut tampil apik banget," ujare Kepala Pilot 737 Kapten Jennifer Henderson. "Profil sing dikepengini ngidini kita nyoba sistem pesawat, kontrol penerbangan lan kuwalitas nangani, kabeh mau dipriksa persis kaya sing kita ngarepake."

Penerbangan dina iki minangka wiwitan program tes lengkap kanggo 737-10. Boeing bakal kerja sama karo para regulator kanggo menehi sertifikasi pesawat sadurunge mlebu layanan ing 2023.

"737-10 minangka bagean penting saka rencana armada para pelanggan, menehi kapasitas luwih akeh, efisiensi bahan bakar sing luwih gedhe, lan ekonomi per kursi paling apik ing pesawat lorong siji," ujare Stan Deal, presiden lan CEO Boeing Commercial Airplanes . "Tim kita komitmen kanggo ngirim pesawat kanthi kualitas lan reliabilitas paling dhuwur."

737-10 bisa nganti 230 penumpang. Iki uga kalebu perbaikan lingkungan, nglereni emisi karbon nganti 14 persen lan nyuda swara nganti 50 persen dibandhingake karo generasi sabanjure 737s.

Minangka perusahaan aerospace global terkemuka, Boeing nggawe, pabrik lan layanan pesawat komersial, produk pertahanan lan sistem ruang kanggo pelanggan ing luwih saka 150 negara.

Print Friendly, PDF & Email