Viking nampani wong Amerika bali menyang Eropa

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Viking nampani wong Amerika bali menyang Eropa

Pengumuman anyar saka Uni Eropa lan CDC nyengkuyung lelungan internasional saka AS

Print Friendly, PDF & Email
  • 27 negara Uni Eropa nggawe persetujuan maneh supaya para pelancong saka Amerika Serikat milih sadurunge dina iki.
  • Keputusan kasebut cocog karo woro-woro CDC anyar sing nyuda rekomendasi lelungan kanggo 110 negara lan wilayah.
  • Viking diwiwiti maneh ing wulan Mei lan wis lelayaran ing Inggris karo tamu Inggris wiwit 22 Mei.

Viking dina iki nampani wong Amerika bali menyang Eropa sing dibukak maneh. 27 negara Uni Eropa nggawe kesepakatan kanggo ngidini para pelancong saka Amerika Serikat milih sadurunge - langkah sing diarepake dawa sing nglengkapi pengumuman CDC anyar-anyar iki sing bakal ngilangi rekomendasi lelungan kanggo 110 negara lan wilayah. Minangka bagean saka rekomendasi anyar, CDC khusus nggawe peringkat Islandia lan Malta - rong tujuan utama kanggo pelayaran Selamat Datang ing Viking, sing ditawakake khusus kanggo tamu sing divaksinasi - minangka "Tingkat 1" utawa paling murah kanggo risiko COVID-19.

Viking operasi diwiwiti maneh ing wulan Mei lan wis lelayaran ing Inggris karo tamu Inggris wiwit 22 Mei. Saklawasé 100 persen tamu ing pelayaran kasebut nyedhiyakake peringkat sing dhuwur banget. Awal minggu iki, tanggal 15 Juni, perusahaan kasebut nampani tamu Amerika pertamane sing bali menyang Bermuda kanggo wolung kapal layar Bermuda Escape kaping pisanan. Sajrone wulan ngarep, Viking bakal ngluncurake pelayaran Welcome Back ing sekitar Islandia lan Mediterania - lan bakal miwiti maneh operasi kali Eropa kanthi sawetara pilihan ing Portugal, Prancis lan sadawane Rhine. 

"Kita ngapresiasi Uni Eropa lan CDC amarga tumindak sing dipikirake kanggo nyengkuyung lelungan internasional lan njaga kesehatan masarakat dadi prioritas utama," ujare Torstein Hagen, Ketua Viking. "Tamu kita minangka wisatawan sing berpengalaman sing kepengin maneh njelajah jagad kanthi nyaman. Seneng banget nampi tamu bali ing Inggris lan Bermuda sawetara minggu kepungkur, lan saiki kita bisa ngarep-arep tamu Amerika sing bali menyang Eropa musim panas iki. "

Departure Samudra - Pelayaran Wiwit wulan Juni 2021

  • Perhiasan Malta & Adriatik
  • Malta & Mediterania Kulon
  • Panemuan Kepulauan Malta & Yunani
  • Kaendahan Alamiah Islandia
  • Bermuda Uwal

Mangkat Kali - Pelayaran Wiwit wulan Juli 2021

  • Plancongan Rhine
  • Kali Emas Portugal
  • Paris & Jantung Normandia
  • Lyon & Provence
  • Prancis Paling Apik

Print Friendly, PDF & Email