Industri Plancongan lan Pariwisata India ambruk

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Industri Pariwisata India ambruk

CEO Le Passage to India, Amit Prasad, minangka pimpinan sing dihormati kanthi pengalaman 40 taun ing industri plancongan lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ora akeh sing ditindakake Pamrentah India kanggo revive lelungan lan pariwisata ing negara kasebut.
  2. Saka perspektif profesional sing wis trampil, industri kasebut wis meh ambruk.
  3. Wong-wong sing isih bisa urip ing industri kasebut kudu ngeculake para pekerja lan nyuda gajine supaya tetep tetep tetep.

Dina iki, sanajan sukses ing bisnis sajrone 4 dekade, dheweke ujar manawa kudu ana kuwatir babagan masa depan plancongan lan pariwisata.

Prasad lan alus, Prasad getun amarga ora akeh sing ditindakake kanggo nguripake industri kasebut, sing menehi kerja kanggo jutaan wong ing negara kasebut. Ora ana siji-sijine tembung sing ora dikepengini, Amit ujar manawa industri pariwisata meh ambruk. Prasad ujar:

"Pamrentah terus dadi penonton sing moot tanpa rencana utawa kabijakan sing bisa ditindakake kanggo nguripake [pariwisata]. Aku ora yakin apa peran Menteri Pariwisata ing kahanan iki. Ora ana diskusi konstruktif, rencana, kampanye kanggo kawentar lan gambar saka India.

"Dumadakan fokuse mung kanggo pariwisata domestik ... ora ngerti regane lan devisa sing ditindakake klien asing. Kita kudu nyuda tenaga kerja lan nyuda biaya / gaji. Ninggalake dhukungan apa wae, malah ora ana kajelasan saka pamrentah yen lan nalika naskah sing dikonfirmasi kanggo 18/19 kudu dibayar. Iki nggawe masalah arus kas sing gedhe.

"Luwih saka patang puluh taun ing industri iki, aku ora nate rumangsa ora kuwat banget. Aku rumangsa yen tenaga kerja enom sing wis kelangan pegawean utawa [utawa] bisa urip kanthi gaji sing dipotong. Pamrentah terus ndeleng iki minangka industri elit, ora ngerti jinis kesempatan kerja sing diwenehake bagean saka populasi, wiwit staf hotel nganti pandhuan, driver lan pengrajin ing saindenging India.

"Aku yakin kabeh bakal mbalik. Ora yakin kepiye pirang-pirang perusahaan plancongan sing bakal urip bisa ndeleng dina kasebut. ”

Komentar kasebut minangka tandha frustrasi saka profesional utama sing nduweni peran penting ing macem-macem agensi ing negara kasebut. Amarga keruwetan kahanan amarga pengaruh COVID-19, Pamrentah India kudu melu napas supaya bisa urip maneh dadi plancongan lan pariwisata.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email