Hawaiian Airlines nggawa bali penerbangan menyang Tahiti

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hawaiian Airlines nggawa bali penerbangan menyang Tahiti

Hawaiian Airlines dina iki ngumumake bali penerbangan antarane Aloha Negara lan Tahiti wiwit tanggal 7 Agustus.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Layanan maneh iki sawise diluncurake program tes pra-lelungan antarane Hawai'i lan Polinesia Prancis sing ngidini lelungan bebas karantina ing rong kepulauan kasebut.
  2. Hawaiian bakal mbukak maneh pesawat tanpa mandheg seminggu antara Bandar Udara Internasional Daniel K. Inouye (HNL) Honolulu lan Bandara Internasional Fa'a'ā (PPT) Tahiti.
  3. Penerbangan bakal ditindakake ing pesawat Airbus A278 maskapai 330 kursi.

Hawaiian miwiti lelungan sing pertama kaline ing Hawaiʻi - Tahiti ing wulan Juni 1987. Penerbangan banjur ditundha ing wulan Maret 2020 amarga pandemi COVID-19. Penerbangan kasebut diterusake maneh dening operator program tes pra-lelungan anyar didegake dening Gubernur Hawai'i David Ige lan Presiden Polinesia Prancis Édouard Fritch - asil saka kasus COVID-19 sing kurang ing 2 tujuan kasebut.
 
"Kita ngarep-arep bisa nyambung maneh pulau-pulau kita, nanging sing paling penting, nyambung maneh anggota kulawarga sing wis setahun suwene ora ketemu," ujare Peter Ingram, Presiden lan CEO ing Hawaiian Airlines. "Kita ngapresiasi karya gedhe saka pamrentah Polinesia Prancis lan Hawaiʻi kanggo mbukak lelungan ing antarane wilayah kita."
 
Hawaiʻi lan Polinesia Prancis bakal ngetrapake syarat lelungan sing ketat kanggo keamanan warga lan pengunjung. Sing lelungan mlebu saka PPT menyang HNL kudu ngrampungake lan ngunggah asil tes negatif saka Institut Louis Malardé, mitra uji coba sing disetujoni negara, menyang negara bagian Hawaiʻi Program Plancongan Aman. Tamu sing metu menyang PPT saka HNL kudu menehi bukti vaksinasi lan wis rampung pamrentah syarat mlebu COVID-19 Tahiti sadurunge lelungan. Sing ora tundhuk bakal dikenani karantina 10 dina.

“Akeh warga Hawaii sing duwe kulawarga ing Tahiti, lan nampani tamu saka Polinesia Prancis menyang Hawaiʻi minangka langkah penting kanggo njaga hubungan sing raket ing antarane rong wilayah kasebut, "ujare Gubernur Hawaii David Ige.
 
Penerbangan Hawaiian Airlines HA481 mangkat HNL jam 3:35 sore dina Setu, 7 Agustus lan tekan PPT jam 9:30 pm Penerbangan HA482 budhal PPT jam 11:30 sore sore lan tekan HNL jam 5:15 esuk dina candhake. 
 
Wong Hawaii "Nggawe sampeyan aman" reresik sing disempurnakake kalebu asring disinfeksi area lobi, kios, lan konter tiket, penyemprotan kabin pesawat elektrostatik, hambatan plexiglass ing konter bandara staf, lan distribusi lap pembersih kanggo kabeh tamu. Operator kasebut mbutuhake kabeh tamu ngrampungake a formulir pengakuan kesehatan sajrone proses check-in, nuduhake manawa ora ana gejala COVID-19 lan bakal tundhuk karo perusahaan kasebut kabijakan topeng sing dianyari kanggo kabeh lakune.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email