India pengin input babagan Pariwisata Pedesaan, Pariwisata Medis lan industri MICE

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
India pengin input babagan Pariwisata Pedesaan, Pariwisata Medis lan industri MICE

Menteri Pariwisata India duwe tujuan utama kanggo promosi lan fasilitasi pariwisata mlebu lan domestik ing India.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Meningkatake infrastruktur pariwisata, supaya gampang lelungan, promosi produk tur tujuan minangka salah sawijining fokus.
  2. Menteri Pariwisata ngakoni 3 wilayah tartamtu kanggo potensi sing gedhe - Pariwisata Pedesaan, Pariwisata Medis, lan industri MICE.
  3. Dheweke wis aktif ngerjakake promosi lan pangembangan bidang pariwisata kasebut.

Identifikasi, diversifikasi, pangembangan, lan promosi produk pariwisata khusus ing negara kasebut minangka inisiatif Kementerian kanggo ngatasi aspek 'musiman' lan kanggo promosi India dadi tujuan 365 dina, kanggo narik wisatawan kanthi minat tartamtu, lan kanggo njamin baleni maneh kanggo produk unik ing India sing duwe kauntungan komparatif.

Pariwisata Pedesaan

Menteri Pariwisata nyusun Rancangan Strategi Nasional lan Peta Jalan kanggo Pembangunan Pedesaan Pariwisata ing India - Inisiatif tumrap Atmanirbhar Bharat. Didhukung dening semangat "Vokal kanggo Lokal," pariwisata deso bisa nyumbang kanggo misi Atmanirbhar Bharat.

Pariwisata Medis                                                                                                 

Pariwisata Medis (uga diarani plancongan medis, pariwisata kesehatan utawa layanan kesehatan global) minangka istilah sing digunakake kanggo njlentrehake praktik plancongan kanthi cepet ing perbatasan internasional kanggo entuk layanan kesehatan. Layanan sing biasane digoleki para wisatawan kalebu prosedur pilihan uga operasi khusus sing kompleks kayata panggantos sendi (dhengkul / pinggul), operasi jantung, operasi gigi, lan operasi kosmetik. Nanging, meh kabeh jinis perawatan kesehatan, kalebu psikiatri, perawatan alternatif, lan perawatan convalescent kasedhiya ing India. Panyengkuyung utama kanggo turisme Pariwisata Medis lan turis kesehatan utamane kemampuan lan aksesibilitas layanan kesehatan sing apik, fasilitasi babagan layanan perhotelan, wektu tunggu minimal, kasedhiyan teknologi medis paling anyar lan akreditasi.

Print Friendly, PDF & Email