AS - Kanada tapel wates mbukak maneh

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
AS - Kanada tapel wates mbukak maneh

Ora ana kesepakatan antarane Amerika Serikat lan Kanada babagan mbukak maneh tapel wates kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Watesan wates saiki antara AS lan Kanada bakal kadaluwarsa tanggal 21 Juni 2021.
  2. Kaloro pimpinan negara setuju yen wektu kasebut durung pas kanggo mbukak maneh.
  3. Watesan wates saiki bakal ditrapake nganti sewulan maneh.

Dina iki, Presiden AS Joe Biden lan Perdana Menteri Kanada Justin Trudeau ngrembug apa bakal ana langkah sabanjure babagan pambukaan tapel wates kasebut. Nanging, ora bakal ana tindakan langsung ing babagan kasebut.

Sawetara dina kepungkur, Departemen Luar Negeri AS ngetokake sikap sing luwih santai nalika lelungan menyang Kanada, mudhun negara kasebut ing dhaptar penasihat perjalanan saka Level 4 - Aja Plancong menyang Level 3 - Plancong maneh. Nanging, PM Trudeau sadurunge nyaranake manawa negara kasebut ora bakal nganggep nyuda larangan kanggo para plancong nganti paling ora 75 persen warga wis divaksinasi.

Larangan lelungan sing ora penting ing wates tanah amarga COVID-19 diwiwiti ing wulan Maret 2020 lan wis ditinjau lan diperbaharui saben wulan wiwit iku. Watesan wates saiki isih ditrapake nganti tanggal 21 Juli. Larangan iki ora ditrapake kanggo lelungan penting.

Perdana Menteri Kanada Trudeau ora gelem mbukak maneh tapel wates kasebut nganti saiki ngumumake manawa ing wiwitan wulan Juli bakal nyuda watesan karantina kanggo wong Kanada sing mulih lan liyane sing wis suwe duwe hak lelungan menyang Kanada. Iki ora mengaruhi warga AS nyebrang menyang Kanada nganggo cara apa wae. Nanging nganti Amerika nyebrang tapel wates, PM nganti saiki ujar manawa ora ana kesepakatan.

Print Friendly, PDF & Email