Sangang wong tiwas ing kacilakan pesawat Rusia

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Sangang wong tiwas, sawetara sing cilaka ing kacilakan pesawat Rusia

Gagal mesin nyebabake kacilakan pesawat agawe ing Siberia Rusia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat kasebut kalebu bagean lokal saka klompok olahraga paramiliter DOSAAF.
  • Pesawat kasebut nabrak lemah kanthi swiwine lan dijungkirake.
  • Loro anggota kru lan pitung parasut tiwas, total wong sangang.

Sangang wong tiwas lan sawetara wong cilaka sawise pesawat kembar Let L-410 pesawat nabrak ing Wilayah Kemerovo ing sisih kidul-kulon Siberia Rusia. Sangalas ing pesawat kasebut - 2 pilot lan 17 skydivers.

Pesawat kasebut kalebu bab lokal saka DOSAAF klompok olahraga paramiliter lan nggawe penerbangan kaping papat dina nalika ngalami kegagalan mesin bubar lepas landas.

Pilot nyoba ndharat pesawat kasebut, nanging pesawat kasebut tiba ing lemah kanthi swiwine lan digulingake, ujare pimpinan Kemerovo DOSAAF.

"Miturut katranganku, loro anggota kru lan pitung parasut tiwas, sangang wong total," ujare pejabat kasebut.

Ora jelas apa sing nyebabake kegagalan mesin bejat amarga pesawat kasebut kondhisi teknis sing apik lan nindakake telung penerbangan dina kasebut.

Print Friendly, PDF & Email