Ana pirang-pirang bledosan ing Moskow, ana sing dilarani

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Multiple explosions rock tengah Moskow

Blaze, sing jembaré luwih saka 5,000 kaki persegi, mbutuhake operasi utama saka layanan darurat.

Print Friendly, PDF & Email
  • Geni gedhe banget ana ing gudang piroteknik ing tengah Moskow.
  • Sekedhik ledakan cilik sing ana ing bangunan lan ing ndhuwur langit.
  • Bangunan sing kobong mau ana ing sakiwa tengene Kali Moskow saka Taman Gorky.

Geni gedhe njeblug ing gudang pyrotechnics ing tengah Moskow dina iki, nyebabake macem-macem bledosan kembang api lan papat wong cilaka.

Video sing dijupuk dening saksi mata nuduhake nalika kumelun metu ing kutha lan asap abu-abu gedhe ing tengah ibukutha Rusia sing panas, sing ana ing genggeman gelombang panas.

Cuplikan nuduhake akeh ledakan cilik sing ana ing bangunan lan ing ndhuwur langit.

Bangunan sing kobong kasebut, sing dilaporake minangka gudang pabrikan kembang api, dununge ana ing sabrange Kali Moskow Taman Gorky, cedhak karo Stadion Luzhniki, sing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Panas 1980 lan final Piala Dunia FIFA 2018. Lokasi kobongan sing nesu banget ana ing jejere toko piroteknik sing secara harfiah dijenengi 'Kaboom,' ing basa Rusia.

Telung petugas pemadam kebakaran lan salah sawijining karyawan warehouse cilaka amarga kobongan kasebut, ujare Wakil Walikota Moskow ing Setu sore.

Blaze, sing jembaré luwih saka 5,000 kaki persegi, mbutuhake operasi utama saka layanan darurat. Telung helikopter lan kapal pemadam kebakaran dikerahkan kanggo mbantu tim-tim lemah ngilangi kobongan, kanthi helikopter ngrebut banyu saka Kali Moskow kanggo nyiram bangunan sing wis kobong.

Penyebab kobongan kasebut ora bisa ditemtokake.

Print Friendly, PDF & Email