Pameran ECCO narik pariwara unik ing Roma

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pameran ECCO narik pariwara unik ing Roma

ECCO minangka pameran lan turis unik ing Italia sing nampilake sing duwe beasiswa Akademi Prancis ing Roma sing ana ing Villa Medici ing Villa Borghese ing Pincio.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pameran kasebut arupa seruan sing antusias sing ngasilake lan nggayuh karya setaun ing Villa Medici. 
  2. Disajikan saka tanggal 18 Juni nganti 8 Agustus 2021, dening Laura Cherubini, pameran kasebut nggabungake prestasi 16 seniman, pangripta, lan peneliti.
  3.  Pendhudhuk nggawe, eksperimen, lan riset suwene setaun dadi puncak ing acara sing dianakake ing Villa Medici.

ECCO kanthi multidisiplin, nyoroti artikulasi ing antarane kreasi individu lan proyek kolektif, lan nggawe hubungan sing ora dikarepake antara disiplin sing diwakili, saka lukisan nganti patung lan ngliwati fotografi, arsitektur, nggawe swara, sejarah lan teori seni, komposisi musik, seni plastik, lan sastra.

Keunikan edisi 2021 iki ana ing pertemuan sing apik ing antarane 16 kepribadian lan pirang-pirang basa seni, sing nyebabake proyek editorial kolektif sing dikembangake sajrone kabeh taun omah lan saiki nggawe kunci kanggo ngakses pameran kasebut.

Pameran ECCO narik pariwara unik ing Roma
Pameran ECCO narik pariwara unik ing Roma

Proyek choral iki, dikembangake dening para kanca ing musim gugur taun 2020, wujud majalah online online saben wulan (ecco-revue.com) sing nyambut gawe kontribusi saka macem-macem jinis: video, teks, trek swara, foto, lan gambar. Dibayangke kanthi bentuk bebas lan eksperimen, majalah kasebut ngembangake 7 edisi, lan saben tema kasebut diarani istilah sing nuwuhake swara lan / utawa wujud minangka alesan refleksi.

Pameran akhir taun minangka bagean saka konteks kolaborasi kasebut sing digawe para komunitas "komunitas sementara" kanthi tembung kurator, Laura Cherubini. Pementasan spasial kanggo saben proyek - sawetara kalebu konsep resonansi karo majalah lan liyane kanthi mandhiri - bakal mbukak aspek kreasi kontemporer liyane.

Pameran ECCO narik pariwara unik ing Roma
Pameran ECCO narik pariwara unik ing Roma

Pameran ECCO bakal diiringi buku seniman sing nggabungake macem-macem karya para kanca saka Akademi Prancis ing Roma. Buku kasebut bakal kasedhiya kanggo didol ing Villa Medici.

Diadegake ing 1666 dening Colbert, Académie de France à Roma digawe kanggo nyambut para pemenang Prix de Roma lan seniman sing dilindhungi para bangsawan Prancis sing hebat sing bisa ngrampungake latihan nalika kontak karo Roma lan Italia.

Print Friendly, PDF & Email