Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Cara Nggawe Rental Plancongan-Ramah

Properti sing bisa diakses cacat mbukak kesempatan kanggo lelungan lan pamilik omah. Nginstal fitur kasebut menyang omah sampeyan bakal dadi luwih kalebu lan ningkatake nilai sampeyan tanpa kompromi estetika. Malah sing ora duwe cacat bakal nikmati kenyamanan sing disedhiyakake dening fitur cacat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Yen sampeyan duwe properti sewa Airbnb, sampeyan priksa manawa omah sampeyan bisa diakses kanthi gampang.
  2. Cacat kalebu saka mobilitas kanthi skala nganti gangguan motor sing apik.
  3. Kabeh mau kudu dipikirake nalika mbenake properti lan supaya bisa diakses kanthi gampang lan kepenak.

Saklar Cahya Cahya lan Lampu Cahya

Tombol lampu posisi sing luwih murah ing tembok bakal luwih gampang diakses dening wong cacat. Lampu cerdas bisa njupuk aksesibilitas luwih cepet kanthi ngidini tamu ngaktifake lan nyetel cahya saka telpon utawa remot kontrol. Iki nggawe luwih gampang kanggo wong sing butuh pitulung mobilitas kanthi mandhiri kanggo nyetel lampu ing ruangane supaya cocog karo pilihane. Owah-owahan kasebut kayane mung sithik, nanging bisa menehi pengaruh signifikan ing penake lan kenyamanan sewa plancongan kanggo wong cacat.

Elevator Ngarep

Lift omah sing bisa diakses kursi roda kanthi cepet bakal nggawe properti luwih dikarepake, ora mung kanggo kulawarga sing duwe anak utawa wong tuwa, nanging uga wong cacat. Kanggo wong sing nggunakake kursi roda utawa walker, bisa dadi tantangan kanggo golek omah plancongan sing terjangkau. Duwe elevator omah sing cerdas ora mung ramping lan jembar, nanging uga fitur keamanan sing luwih akeh amarga trek magnetik lan koleksi data sing nglacak kinerja lan menehi tandha babagan kabutuhan pangopènan. Nawakake kinerja sing luwih apik kanggo panggunaan kurang energi, elevator sing cerdas ing omah plancongan minangka mupangat utama kanggo sampeyan lan tamu.

Tangga Tangga

Entuk akeh omah-omah plancongan minangka tantangan sing asring ora dipikirake wong. Kanggo wong sing butuh kursi roda utawa mobilitas winates, tangga asring ngilangi akeh properti sing bisa uga cocog. Nambah tanjakan ing tangga utawa mbukak kursi roda sing bisa diakses minangka langkah sing gampang nanging monumental menyang aksesibilitas sing luwih gedhe. Nalika nggawe renovasi sing ramah lingkungan menyang Airbnb, penting ora lali karo eksterior. Yen properti sampeyan duwe garasi, pikirake carane bisa ditambahake kanggo wong sing nggunakake kursi roda uga. Apa cukup ruangan kanggo mlebu lan metu saka kendaraan kanthi ramp, lan apa bisa gampang mlebu properti kasebut?

Lawang sing luwih jembar

Bingkai lawang bisa diwatesi yen ora cukup jembar kanggo wong sing nggunakake pitulungan mobilitas supaya bisa ngubengi. Gerbang sing bisa diakses cacat kudu paling sethithik 32 inci, lan lorong kudu paling sethithik 36 inci supaya bisa nampung model kursi roda standar. Renovasi jinis iki mbutuhake investasi luwih dhisik, nanging pungkasane nggawe omah sampeyan rasane luwih wiyar kanggo kabeh wong. Nalika ngatur perabotan, priksa manawa sampeyan uga nganggep reresik ing potongan gedhe. Apa ana tabel, tanduran utawa potongan liyane sing bisa nyebabake mobilitas wong cacat? Elingi gerakan lengkap, lan elinga yen sawetara wong butuh izin sing luwih gedhe supaya bisa aman liwat dalan.

Kamar Mandi sing Dianyari

Pancuran sing cukup jembar kanggo ngakses kursi rodha apik banget, lan nambah kursi padusan minangka pilihan utama liyane. Bisa dirancang ing materi sing estetis lan malah mewah kanggo tamu sing ora duwe cacat nalika penting kanggo wong sing luwih tuwa utawa kudu lungguh ing kamar mandhi. Sampeyan uga kudu nimbang nyetel dhuwure wastafel lan nginstal faucet sensor gerak. Ora kabeh wong butuh kursi roda, nanging cacat bisa menehi pengaruh yen bisa nggunakake tangane wong liya. Faucet sensor gerakan uga praktis amarga matesi konsumsi banyu lan mbantu nyegah banjir sing ora disengaja.

Print Friendly, PDF & Email