Priksa Pembatalan Penerbangan American Airlines

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Priksa Pembatalan Penerbangan American Airlines

Mabur ing American Airlines akhir minggu iki utawa ngrencanakake lelungan mbesuk nggunakake AA wiwit saiki nganti Juli bisa uga tanpa resiko. Katon yen American Airlines bisa uga ora bisa ngatasi kenaikan pesenan, lan kanggo ngoperasikake penerbangan sing wis dijadwalake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing dina Minggu awan, 123 penerbangan dibatalake dina Setu, 178 dina Minggu, lan 97 dibatalake dina Senen
  2. Wong Amerika marang ABC News manawa umume pembatalan ana ing pesawat A320 lan 737, nanging bisa uga mbatalake paling ora 50 nganti 60 penerbangan saben dina suwene wulan Juni lan 50 nganti 80 penerbangan saben dina nganti wulan Juli.
  3. Kita nggawe pangowahan sing ditargetake kanthi tujuan kanggo ngetrapake paling sithik pelanggan kanthi nyetel penerbangan ing pasar sing duwe akeh pilihan kanggo akomodasi maneh, "miturut pernyataan American Airlines.

Ekonomi AS ganti saka tahap darurat penerbangan sithik sing dioperasikake menyang tahap, yen butuh luwih akeh penerbangan tinimbang sadurunge COVID-19.

Maskapai utama, kayata American Airlines, nyoba ngupayakake taun pilihan njaba kutha sing bisa ditindakake. Klebu jet sing luwih rame, wektu ganti luwih cendhak, nanging uga menehi beban banget tumrap staf lan masalah logistik.

Saiki iki nyebabake akeh telpon lara, digabung karo masalah perawatan lan staf liyane.

Penumpang sing frustasi tweet:

@AmericanAir dhukungan ora gelem mangsuli pitakon utawa nawakake solusi kanggo mbenerake kahanan - mula aku isih ing Miami. isih ngenteni tekan NYC. ora ngerti kapan utawa yen aku bakal tekan kana. iki pengalaman lelungan paling ala sing dakalami.

Anggota 1K United Airlines ujar manawa:

Saiki ana sawetara sing apik tenan @americanair karyawan sing nindakake sabisane kanggo menehi ganti rugi kanggo sing elek. Nanging kabeh - iki janjiku kosong yen aku ora nate mabur karo AA. Aku status karo @Dewahoya lan iki sing dakkarepake kanggo ngapusi.

Print Friendly, PDF & Email