Ratu tresna Clive Scott, GM saka Sofitel Melbourne

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Ratu Seneng Clive Scott GM Sofitel Melbourne

Sugeng Ratu! Ratu Elizabeth II ngurmati 1190 warga Australia amarga ulang taune. Ratu ora mung kepala Negara Inggris, nanging uga kanggo Australia, Kanada lan 13 negara Komanwel liyane.
Anggota bangga ing dhaptar kehormatan Ratu yaiku anggota industri perhotelan Australia lan General Manager grup hotel Accor.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Grup Hotel Perancis ACCOR seneng banget lan pengin ngerti kabeh, manawa salah sawijine dhewe diakoni dening Ratu liyane.
  2. Clive Scott, Manajer Umum Accor Sofitel Melbourne On Collins, wis ditunjuk ing Daftar Penghormatan Ulang Tahun Ratu taun iki dadi anggota Ordo Australia (AM). 
  3. Penghormatan kasebut diwenehake mung 252 panampa ing taun 2021, karo Pak Scott dipilih kanggo layanan penting ing industri hotel lan seni. 

Clive Scott wis milih luwih saka 45 taun kanggo industri perhotelan. Sajrone 26 taun kepungkur, Pak Scott nyekel macem-macem peran kepemimpinan utama karo Accor ing sumber daya manungsa lan operasi ing saindenging Australia. Pak Scott wis dadi Manajer Umum Sofitel Melbourne On Collins suwene 16 taun, nggawe dheweke dadi salah sawijining manajer umum hotel paling dawa ing Melbourne. Dheweke uga dadi Ketua Petugas Ekonomi Pengunjung kanggo Panitia kanggo Melbourne.

Ratu tresna Clive Scott, GM saka Sofitel Melbourne
Ratu Elizabeth II

Pak Scott ujar: "Aku sedhih banget karo penghargaan iki lan muga-muga gaweyanku wis pirang-pirang taun ndukung para seniman kanthi macem-macem jinis kanggo nggayuh gaweyan seni.. Karyawan ing seni lan keramahan wis nguntungake kanggo aku lan muga-muga bisa entuk luwih akeh ing mangsa ngarep. "

CEO Accor Pacific, Simon McGrath AM, ujar: "Aku bangga ndeleng Clive Scott sing dikenal ing antarane perusahaan sing dihormati kaya ngono ing Daftar Penghormatan Ulang Tahun Ratu. Clive darmabakti kanggo nambah profil lan ningkatake pariwisata lan seni ing Australia lan pakurmatan iki minangka pengakuan gedhe saka kerja kerase lan pengaruh sing signifikan. "

Pak Scott aktif lan semangat ing komunitas bisnis lan seni Melbourne. Dheweke dadi anggota Dewan Yayasan Oceania Australia, Ketua Georges Mora Fellowship, Ketua Departemen Penasihat Manajemen lan Pemasaran Marketing ing Universitas Melbourne, lan wis nyekel jabatan Ketua Hakim kanggo Penghargaan Melbourne wiwit taun 2016. Dheweke uga dadi anggota Dewan Penasehat Perusahaan Pemuda lan Layanan Keluarga Hope Street, Ketua Dewan Penasihat Finucane & Smith lan anggota Dewan Amanah Hadiah Melbourne. 

Dheweke uga wis ngrewangi penggalangan dana lan pangembangan kanggo akeh pemain utama ing adegan seni ing Melbourne, kayata Chunky Mov Dance Company, Australian National Academy for Music, Craft Victoria, Heide Museum of Modern Art, The Australian Ballet, National Gallery of Victoria, Opera Victoria, Galeri Seni Monash, lan Orkestra Symphony Melbourne.

Pak Scott uga dianugerahi Medali Pariwisata Emas saka Menteri Pariwisata Prancis amarga menehi sumbangan kanggo pangembangan pariwisata antarane Prancis lan Australia. Dheweke dianugerahi Accor's 2013 Silver Bernache ing kategori Tanggung Jawab / Sosial, lan ing 2015 digawe dadi anggota Les Clefs d'Or Australia kanthi penghormatan. Ing 2018, dheweke dadi anggota Bordeaux Wine Society lan dianugerahi Penghargaan Brolga dening Australian Dancing Society kanggo layanan Dance Sport ing Australia.

Kajaba Pak Scott, 1190 wong Australia liyane nampa Kehormatan Ratu.
Klik kene kanggo dhaptar pakurmatan 2021.

Print Friendly, PDF & Email