Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Saber lan Virgin Australia nganyari persetujuan distribusi global

Pembaharuan perjanjian antarane Saber lan Virgin Australia teka ing wektu sing nyenengake kanggo Virgin Australia lan industri penerbangan sing luwih jembar, sing wiwit pulih saka pengaruh COVID-19. Mlaku kanthi kepemilikan anyar, Virgin Australia ngupayakake mekar lan modernisasi strategi distribusi kanggo luwih menehi pengalaman para tamu sing disenengi ing tengah pasar plancongan sing ganti.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Saber Corporation panyedhiya piranti lunak lan teknologi lan Virgin Australia duwe nganyari persetujuan distribusi global.  
  2. Miturut perjanjian sing digawe anyar, Saber bakal terus nyebar penerbangan lan layanan Virgin Australia liwat pasar Saber GDS,
  3. Aku bakal priksa manawa atusan ewu agensi sing gegandhengan karo Saber bakal terus duwe akses menyang produk lan layanan sing regane Virgin Australia.  

"Sanajan wates internasional isih ditutup saiki, ana akeh permintaan lan positip ing pasar domestik," ujare David Orszaczky, General Manager Digital, lan Distribusi, Virgin Australia. "Kita setya nggawe ekosistem sing menehi nilai gedhe kanggo para pelanggan lan njamin mitra agensi bisa mbantu nyedhiyakake pengalaman lelungan sing ditawakake ing saluran sing disenengi."  

"Kita seneng banget negesake maneh kolaborasi sing wis suwe karo Virgin Australia ing wektu penting iki kanggo operator lan industri lelungan," jarene Rakesh Narayanan, Manajer Umum Regional, Asia Pasifik, Solusi Plancongan, Penjualan Maskapai Penerbangan. "Kesepakatan anyar sing digawe anyar nyedhiyakake kepastian kanggo industri lelungan manawa konten agensi lelungan Virgin Australia bakal terus kasedhiya ing Saber GDS uga minangka bukti komitmen saka Virgin Australia lan Saber kanggo nyedhiyakake konten sing sugih liwat jaringan distribusi global.  

Print Friendly, PDF & Email