Obama, Cheney diundang, lan sampeyan uga: Konferensi Kepemimpinan Asia Virtual babagan Mbangun maneh Trust lan Kerjasama

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Obama, Cheney diundang, lan sampeyan uga: Konferensi Kepemimpinan Asia Virtual babagan Mbangun maneh Trust lan Kerjasama

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) lan Amforth ngundang eTurboNews pamiarsa Konferensi Kepemimpinan Asia Virtual saka Seoul, Korea.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Panel pamimpin pariwisata kabeh bakal mikir maneh kabijakan pariwisata kanggo masa depan lan para pemuda kita ing Konferensi Kepemimpinan Asia Virtual sing bakal teka ing Korea.
  2. Anggota Amforth, Jaringan Pariwisata Dunia, lan Dewan Pariwisata Afrika diundang kanthi virtual tanpa kudu dikenani biaya.
  3. Rebuilding Trust and Cooperation minangka tema diskusi panel sing dianakake dening Amforth kanthi moderat dening Duta Besar Korea Dho young -im lan Philippe Francoise, presiden Amforth.

eTurboNews bakal langsung nampilake konferensi sing bakal teka. Donya sawise COVID-19: Mbangun maneh kapercayan lan kerja sama. Iki minangka asil sing diarepake kanggo ide ing konferensi ing Kerja Sama karo Amforth.

eTurboNews penerbit Juergen Steinmetz, sing uga anggota dewan ing Amforht, lan Ketua kanggo Jaringan Pariwisata Dunia ujar: "Kita seneng banget ngrewangi inisiatif penting iki lan ngarep-arep nggawa menyang profesional para turisme ing saindenging jagad kanthi nyata. Kita luwih seneng yen sawetara pembaca sing dadi anggota Jaringan Pariwisata Dunia, Dewan Pariwisata Afrika, lan Amforth bisa dadi bagean saka pamirsa. ”

Dolan maring https://worldtourismevents.com/event/asian-leadership-conference/ kanggo ngerteni luwih lengkap lan ndhaptar acara 30 Juni / 1 Juli.

Akeh wong ing saindenging jagad sing divaksinasi nglawan COVID-19. Ing sawetara negara, kayata Amerika Serikat lan Israel, masarakat njupuk topeng lan bali menyang kondisi pra-pandemi. Apa sing bakal kedadeyan industri pariwisata ing jaman pasca-korona? Industri pariwisata global meh mandheg sajrone rong taun kepungkur amarga COVID-19. Yen lelungan lintas wates diwiwiti maneh, apa wong bakal lelungan ing saindenging jagad kaya sadurunge sadurunge pandemi? Ing sesi iki, para ahli pariwisata kayata Do Young-shim, mantan presiden Yayasan Organisasi Pariwisata Dunia (ST-EP) lan duta Dewan Pariwisata & Pariwisata Dunia, bakal ngrembug babagan hotel lan industri pariwisata ing jaman pasca korona.

Speakers:

Sarah Ferguson
Pendhiri Sarath Trust lan Bocah-bocah ing Krisis, mantan Puteri Mahkota Inggris Pangeran Andrew

Duchess Sarah Ferguson minangka mantan garwane Pangeran Andrew, pangeran nomer loro Elizabeth II. Dheweke dadi anggota kulawarga kerajaan Inggris suwene 10 taun wiwit taun 1986 nganti 1996 lan dianugerahi gelar Duchess of York dening Keluarga Kerajaan Inggris. Dheweke nulis akeh karya minangka filantropis lan minangka panulis dongeng. Dheweke ngedegake amal Anak ing Krisis ing taun 1993 lan Yayasan Sarah Ferguson ing taun 2006. Yayasan iki kantor pusaté ing New York lan makarya kanggo kesejahteraan bocah ing saindenging jagad. Sanajan dheweke pegatan karo Pangeran Andrew, kulawarga kerajaan Inggris isih nganggep dheweke minangka 'ibune para putri'.

Gloria Guevara
Kepala Penasihat Khusus Menteri Pariwisata Arab Saudi, Presiden lan CEO Asosiasi Pariwisata lan Pariwisata Dunia (WTTC)

Gloria Guevara, Kepala Penasihat Khusus Menteri Pariwisata Arab Saudi, minangka Ketua lan CEO Asosiasi Pariwisata lan Pariwisata Dunia (WTTC). Dheweke dadi Menteri Pariwisata Meksiko wiwit taun 2010 nganti 2012. Dheweke dadi BS ing Ilmu Komputer saka Universitas Anahuac, Meksiko, lan MBA saka Sekolah Manajemen Kellogg. Diwiwiti karo NCR Corporation, pemasok perangkat lunak sistem manajemen informasi (POS) point-of-sale global ing taun 1989, Ketua Guevara njabat dadi manajer logistik lan proyek kanggo industri IT ing Amerika Utara, Amerika Latin, Timur Tengah, lan Afrika. Gloria Guevara wis dadi industri lelungan wiwit taun 1995. Utamane, dheweke nyekel jabatan kayata Direktur Manajemen, Layanan Pelanggan & Operasi, Manajemen Vendor, lan Solusi Layanan ing Saber Travel Network, perusahaan TI sing ana gandhengane karo industri lelungan global, udakara 14 taun taun lan 7 wulan.CNN lan eTurboNews dijenengi "Wanita paling pengaruh ing Meksiko". Dheweke dadi Penasehat Khusus Sekolah Kesehatan Harvard TH Chan lan dadi anggota Dewan Penasihat Agenda Industri Pariwisata Forum Ekonomi Dunia, lan Lucerne Think Tank Forum Pariwisata Dunia.

Olivier Ponti
Wakil Presiden Wawasan, ForwardKeys

Olivier Ponti, Wakil Presiden Wawasan, ForwardKeys minangka panguwasa jagad ing riset industri lelungan lan pemasaran lelungan. Ponti njabat dadi manajer riset kanggo tim pemasaran Amsterdam. Ing wektu kasebut, dadi pitulung gedhe kanggo narik pariwisata lan investasi bisnis ing Amsterdam. Dheweke dadi Ketua klompok Riset & Statistik Pemasaran Urban Eropa (ECM) nganti wulan Juni 2018. Iki nduweni peran penting kanggo ngembangake alat riset lan laporan klompok lan nggawe kemitraan strategis. Dheweke nduweni gelar master ing bidang ekonomi saka Ilmu-Po ing Paris lan gelar master ing pengembangan pariwisata saka Universitas Paris 1 Panthéon-Sorbonne. Dheweke saiki mulang ing Departemen Pengembangan Pariwisata ing Panthéon Sorbonne.

Liz Ortigera
CEO, Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA)

Liz Ortigera, CEO Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA), ahli kanthi pengalaman lan ilmu global luwih saka 25 taun ing manajemen, pemasaran, pangembangan bisnis, lan manajemen jaringan mitra. Karir Ortigera kalebu pirang-pirang industri, kalebu lelungan lan gaya urip, teknologi, layanan finansial, lan obat-obatan. Dheweke kerja ing pirang-pirang perusahaan multinasional kayata American Express lan Merck, uga perusahaan IT sing ana gandhengane karo piranti lunak minangka layanan (SaaS), e-commerce, lan pendhidhikan. Dheweke dadi General Manager Regional suwene 10 taun kanggo Jaringan Mitra Perjalanan Bisnis Global Amex (American Express) ing Asia Pasifik. Ortigera pikantuk gelar ganda ing teknik kimia saka Cooper Union lan kimia saka New York University (NYU). Dheweke uga nampa MBA saka Columbia Business School.

Taleb Rifai
Mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB

Taleb Lipai, mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia, minangka Sekretaris Jenderal Persatuan Bangsa-Bangsa Yordania sing pertama. Saka 2006 nganti 2009, dheweke dadi wakil sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa, lan saka 2010 nganti 2017, dheweke dadi sekretaris jenderal. Sajrone dadi sekretaris jenderal, dheweke nambah kontribusi industri pariwisata menyang pasar global sing ganti kanthi cepet lan ngatur maneh agenda turisme lan sistem evaluasi. Sadurunge dadi sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB, dheweke njabat dadi CEO saka perusahaan semen duweke Yordania lan sukses privatisasi perusahaan milik negara kanggo pertama kaline ing Yordania. Dheweke uga dadi Menteri Pariwisata Yordania.

Martin Bath
Ketua lan CEO, Forum Pariwisata Dunia (WTFL) Lucerne

Martin Bass minangka Ketua lan Kepala Eksekutif Forum Pariwisata Lucerne Donya. Martin Bass miwiti karir ing taun 1994 karo perusahaan hotel lan panganan Movenpick Group. Ing taun 1997, dheweke ditunjuk dadi sekretaris jenderal Grup Movenpick lan ngawasi layanan mediasi legal, real estate lan personel. Sawise iku, dheweke dadi minat pariwisata lan penginapan, lan ing taun 2001 nyoba ngatur fasilitas hotel lan promosi media sosial. Ing taun 2003, dheweke dadi ketua sektor Pariwisata lan Transportasi ing Universitas Ilmu Terapan lan Seni Lucerne. Ing taun 2009, Forum Pariwisata Lucerne Donya direncanakake lan diatur kanggo promosi industri pariwisata kanthi kolaborasi karo perwakilan lan menteri saben negara. Dheweke nganakake konsultasi global babagan promosi pariwisata lan manajemen hotel.

Francesco Frangialli
Mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB

Francesco Frangialli minangka mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (WTO). Piyambakipun njabat Wakil Kanselir Organisasi Pariwisata Dunia wiwit taun 1990-1996, lan kapilih maneh kanggo telung masa berturut-turut wiwit taun 1998-2009. Dheweke nggawe Organisasi Pariwisata Dunia, organisasi non-pemerintah (LSM), anak perusahaan PBB. Sajrone jabatan, dheweke nggunakake Kode Etik Pariwisata Dunia, sing dadi dhasar 'lelungan sing tanggung jawab' kanggo ngreksa ekonomi, alam lan budaya negara sing dituju. Dheweke uga ujar manawa pariwisata kudu dadi unsur penting ing agenda internasional kanggo nggayuh pembangunan berkelanjutan lan Tujuan Pembangunan Milenium Perserikatan Bangsa-Bangsa. Sekretaris Jenderal Francesco njabat dadi Profesor Emeritus ing Fakultas Manajemen Hotel ing Universitas Politeknik Hong Kong nganti 2016, nggoleki pariwisata internasional lan lelungan. Kertas perwakilan yaiku .

Sheika My Bint Muhammad Al Khalifa
Menteri Budaya Bahrain

Sheika Mai Bint Mohammad Al Khalifa, mantan Menteri Budaya Bahrain, wis ngembangake infrastruktur budaya kanggo nglestarekake tinggalan lan warisan Bahraini lan industri pariwisata berkelanjutan. Dheweke nggawe Pusat Budaya Shaikh bin Mohammed Al Khalifa lan dadi Ketua Dewan Direksi wiwit taun 2002. Uga nggawe Museum Bahrain Port Sight lan atraksi budaya utama ing Bahrain. Dheweke rangking nomer 6 ing antarane wanita paling berpengaruh ing Timur Tengah ing 2014. Dheweke menehi sumbangan kanggo sebutan industri mutiara ing pulau Muharraq, Bahrain, minangka Situs Warisan Dunia UNESCO. Kanggo ngakoni prestasi iki, dheweke dianugerahi penghargaan Arab Woman of the Year 2015. Raja Hamad saka Bahrain uga menehi Pesenan Kelas Pertama. Ing taun 2020, dheweke diangkat dadi sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

István Ujhelyi
Anggota Parlemen Eropa

Istvan Ujhelyi, mantan anggota Majelis Nasional Hongaria, lulus saka Fakultas Hukum ing Universitas Szeged lan gabung karo Partai Sosialis Hongaria (MSZP). Dhèwèké njabat dadi Menteri Negara liwat Kementerian Pamaréntah Daérah lan Pembangunan Daérah. Wiwit taun 2006 nganti 2010, dheweke dadi ketua Komisi Pariwisata Nasional. Sawise dipilih dadi Parlemen Eropa ing 2014, dheweke dipilih dadi ketua Komite Pariwisata Komite Transportasi lan Pariwisata. Ing 2019, dheweke diangkat dadi Wakil Ketua Komite Urusan Luar Negeri Parlemen Eropa.
Dheweke ngawasi kabijakan pariwisata kayata 'EU-China Pariwisata Taun 2018' lan 'Proyek Modal Pariwisata Eropa'. Dheweke uga nggawe lan dadi ketua Panitia Pengembangan Pariwisata Budaya OBOR-Eropa.

Dimitrios Papadimoulis
Wakil Presiden Parlemen Eropa

Dimitrios Papadimoulis, Wakil Ketua Parlemen Eropa, minangka politisi Yunani sing makili 'Kiri-Hijau Kiri Kiri' ing Parlemen Eropa. Dheweke dadi anggota Komite Anggaran Parlemen Eropa, Komite Ekonomi lan Moneter lan Delegasi Hubungan Eropa-Amerika. Dheweke dianggep minangka salah sawijining politisi paling kuat ing Parlemen Eropa. Dheweke dadi salah siji saka 10 anggota parlemen paling berpengaruh ing Parlemen Eropa ing taun 2020.

Oh Se-hoon
Walikota Seoul, Korea

Walikota Seoul kaping 38. Walikota Oh Se-hoon lulus saka Universitas Hukum Universitas Korea lan lulus Ujian Bar kaping 26. Sawise iku, dheweke kerja dadi pengacara lan profesor universitas sadurunge mlebu politik. Dheweke dipilih dadi anggota Majelis Nasional kaping 16 lan dadi walikota Seoul kaping 33 lan 34.
Walikota Oh ngrencanakake Sebitseom lan Dongdaemun Design Plaza minangka sistem transfer transportasi umum ing wilayah metropolitan lan industri Desain Seoul. Dheweke uga dadi sing pertama ing donya sing dianugerahi Penghargaan Administrasi Publik PBB (UNPSA) sajrone patang taun suwene.

Elena Kountoura
Anggota Parlemen Eropa

Elena Kountoura, anggota Parlemen Eropa, minangka politisi sing dadi Menteri Pariwisata Yunani. Dheweke mlebu Parlemen Yunani nalika dipilih dadi parlemen Athena. Dheweke dadi anggota Komite Transportasi lan Pariwisata Parlemen Eropa, Komite Khusus AI lan Digital Age, lan Delegasi Hubungan Internasional Korea. Sadurunge mlebu politik, dheweke kerja ing pirang-pirang posisi, kalebu model internasional, direktur majalah wanita, lan atlit trek lan lapangan.

Apa Young-shim
Ketua Komite Penasihat Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB, Duta Besar Asosiasi Pariwisata lan Pariwisata (WTTC) Duta Besar

Do Young-shim, ketua Komite Penasihat Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB, wis memimpin ngrampungake ketidakseimbangan sosial ing negara-negara sing durung maju lan wilayah Afrika liwat pangembangan industri pariwisata luwih saka 20 taun. Ketua Do memimpin Yayasan Organisasi Pariwisata Dunia, organisasi afiliasi PBB pertama ing Korea, wiwit 2004. Yayasan Step didegake kanthi tujuan mbasmi kemlaratan liwat industri pariwisata berkelanjutan ing negara-negara sing durung maju. Ketua Do nyoba nggawe Korea dikenal karo kabeh jagad. Dheweke dadi ketua panitia promosi 'Visit Korea Year' ing taun 2001, duta kerja sama budaya kanggo Menteri Luar Negeri lan Perdagangan wiwit taun 2003 nganti 2004, lan duta besar pariwisata lan olah raga kanggo Kementerian Luar Negeri lan Perdagangan ing taun 2005.

Philippe Françoise
General Manager Amport, Asosiasi Internasional kanggo Pengembangan Pariwisata Dunia

Presiden Philippe Francois saiki dadi manajer umum Asosiasi World for Education and Training Education and Training (AMFORH), asosiasi internasional kanggo pangembangan industri pariwisata global. Dheweke aktif ing organisasi internasional sing ana gandhengane karo pariwisata, perhotelan lan restoran wiwit taun 1992. Dheweke melu luwih saka 130 proyek internasional, kalebu pangembangan sumber daya manungsa, perencanaan lan perencanaan wilayah berkelanjutan, lan panyiapan lan pangembangan asosiasi profesional. Ing taun 1994, dheweke nggawe FRANCOIS-TOURISME-CONSULTANTS, perusahaan sing nyedhiyakake layanan konsultasi internasional ing bidang pembangunan berkelanjutan lan manajemen sumber daya manungsa. Dheweke duwe gelar MBA babagan perencanaan pariwisata lan desain saka Universitas Bordeaux, Prancis.

Mario Hardy
Mantan CEO, Asosiasi Pariwisata Asia Pasifik

Mario Hardy minangka mantan CEO Asosiasi Pariwisata Asia Pasifik (PATA). Dheweke dadi penasehat dewan direksi ing Vin Capital, perusahaan modal ventura Malaysia, Sirium, perusahaan intelijen lan analis penerbangan Inggris, lan Asosiasi Eksekutif Bisnis Internasional (GCBL), organisasi nirlaba sing promosi kolaborasi antarane wirausaha kelas dunia. Wiwit 2013, dheweke kerja dadi Managing Director MAP2VENTURES, perusahaan investasi ventura ing Singapura. Dheweke uga diundang dadi pembicara ing 'Digital Tourism Summit 2020', konferensi industri pariwisata paling gedhe ing wilayah Asia-Pasifik.

Maribel Rodriguez
Wakil Presiden Senior, Departemen Keanggotaan, Pariwisata & Acara Dunia Asosiasi Pariwisata lan Pariwisata (WTTC)

Wakil Ketua Maribel Rodriguez tanggung jawab pariwara ing World Travel and Tourism Association (WTTC). Saka 2014 nganti 2019, dheweke ngawasi Eropa Selatan lan Amerika Latin ing World Travel and Tourism Association (WTTC). Dheweke njabat dadi Petugas Hubungan Masyarakat lan Direktur Hotel Travelodge ing Spanyol lan njabat ing Komisi Hotel Madrid lan Komisi Pariwisata. Saiki, kampanye 'Pariwara Terpimpin Wanita' lagi ditindakake. Dheweke duwe gelar BA ing Psikologi Industri saka Universitas Salamanca, Spanyol lan EMBA saka Universitas Pontifical Comillas.

Kanggo informasi luwih lengkap lan kanggo ndhaptar bukak https://worldtourismevents.com/event/asian-leadership-conference/

Presiden Amforht, Philipple Francoise bubar eTurboNews Warta Saben dina nyebutake acara iki:

Print Friendly, PDF & Email