Komite Eksekutif Airbus milih Wakil Presiden Eksekutif anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Komite Eksekutif Airbus milih Wakil Presiden Eksekutif anyar

Fokus utama organisasi anyar iki yaiku kanggo ningkatake inovasi digital ing ekosistem industri Airbus lan portofolio produk lan layanan, nyepetake analisis data, intelijen buatan, otomatisasi lan layanan kanggo pelanggan Airbus uga keamanan digital kanggo Perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Airbus SE wis milih Catherine Jestin dadi EVP Digital lan Manajemen Informasi.
  • Janjian Catherine Jestin wiwit tanggal 1 Juli 2021.
  • Nominasi iki penting banget kanggo transformasi digital Airbus.

Airbus SE wis milih Catherine Jestin dadi Wakil Presiden Eksekutif Digital lan Manajemen Informasi, wiwit tanggal 1 Juli 2021. Ing peran kasebut, Catherine bakal gabung karo Komite Eksekutif lan nglaporake menyang Guillaume Faury, CEO Airbus.

"Nominasi iki penting banget kanggo transformasi digital Airbus, nalika kita metu saka krisis COVID-19 lan nyiapake awake dhewe kanggo fase sabanjure kanggo pengembangan kegiatan sipil lan militer", ujare Guillaume Faury. "Fokus utama organisasi anyar iki yaiku kanggo ningkatake inovasi digital ing ekosistem industri Airbus lan portofolio produk lan layanan, nyepetake analisis data, intelijen buatan, otomatisasi lan layanan kanggo pelanggan Airbus uga keamanan digital kanggo Perusahaan."

Catherine bakal makarya kanggo nguatake kerja sama transversal ing fungsi Airbus ing saindenging perusahaan supaya bisa nerusake sukses program Digital Design, Manufacturing & Services (DDMS), sing digawe kanggo ngaktifake kapabilitas desain lan sistem kontinuitas digital ing saindenging jagad. Dheweke uga bakal nggunakake lan ngoordinasi kolam bakat digital ing saindenging organisasi kanggo nyengkuyung transformasi cara Airbus sing luwih akeh kanggo nggarap alat, teknologi lan proses digital canggih, nalika njamin Perusahaan dadi prioritas utama IT berkelanjutan laku.

Catherine saiki nyekel posisi Chief Information Officer (CIO) ing Airbus, peran sing dianakake wiwit Maret 2020. Ing jabatan kasebut, dheweke tanggung jawab kanggo nyetir sistem teknologi informasi lan solusi seni kanggo dhukungan kanggo karyawan Airbus, pelanggan lan panyedhiya. Sadurunge nindakake tugas kasebut, Catherine dadi Chief Information Officer ing Airbus Helicopters, peran sing dianakake wiwit Juli 2013 nganti Februari 2020.

Sadurunge gabung karo Airbus, Catherine nyekel macem-macem jabatan, antara taun 2007 nganti 2013 ing Rio Tinto ing Montreal, Kanada ing bidang Sistem Informasi & Teknologi (IS&T). Catherine uga ngenteni 17 taun ing Accenture lan nominasi dadi Partner ing taun 2002, posisi sing dicekel suwene limang taun.

Print Friendly, PDF & Email