Saka San Francisco menyang Honolulu: Kutha paling apik kanggo musim panas

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Saka San Francisco menyang Honolulu: Kutha paling apik kanggo musim panas

Apa sejatine "vaxcation"? Rasane kaya apa: preinan kanggo vaksin COVID.

Print Friendly, PDF & Email
  • Riset mbandhingake 200 kutha AS paling gedhe adhedhasar 30 indikator sing nyenengake.
  • Golden City dadi peringkat paling apik ing Kutha Paling apik kanggo Vaksinasi Musim Panas.
  • Honolulu rangking nomer 6 kanthi total nanging nomer 2 amarga seneng-seneng lan nomer 1 ana ing njaba. 

Peringkat "Kutha Paling Apik Kanggo Musim Panas Sampeyan" dirilis dina iki. Riset kasebut mbandhingake 200 kutha AS paling gedhe adhedhasar 30 indikator plancongan sing nyenengake (lan aman) - saka biaya numpak taksi nganti rata-rata tarif Airbnb nganti pirang-pirang atraksi. Lan para ahli ndeleng, mesthi wae, kanggo tingkat vaksinasi saben kutha.

Apa sejatine "vaxcation"? Rasane kaya apa: preinan kanggo vaksin COVID.

Deleng 10 hotspot vaxcation musim panas paling ndhuwur (lan ngisor 10) ing ngisor iki, banjur sawetara sorotan lan sorotan saka laporan kasebut.

Kutha paling apik 2021 kanggo Vaksinasi Musim Panas
UrutanCity
1San Francisco, CA
2Portland, OR
3Providence, RI
4Taman Grove, CA
5Washington, DC
6Honolulu, HI
7Jersey City, NJ
8Seattle, WA
9Las Vegas, NV
10New Orleans, LA
2021 Kutha Paling Ala Kanggo Vaksinasi Musim Panas
UrutanCity
191Memphis, TN
192Little Rock, AR
193Pasadena, TX
194Mesquite, TX
195Jacksonville, FL
196Kansas City, KS
197Bakersfield, CA
198Sunrise Manor, NV
199Grand Prairie, TX
200Enterprise, NV

Sorotan lan Sorotan:

  • Ayo menyang San Funcisco: Golden City dadi peringkat paling apik ing Kutha Paling apik kanggo Vaksinasi Musim Panas lan kanthi alesan sing apik: San Francisco minangka kutha nomer 1 sing seneng-seneng, nawakake papan wisata nomer loro nomer loro lan hiburan wengi sing paling padhang.

Nalika para ahli katon, San Francisco uga gumunggung tingkat vaksinasi paling dhuwur ing kutha gedhe. (Seattle resmi nuntun balapan kasebut - kanggo saiki - nanging San Francisco mbahas dalan kasebut.)

Sisih paling apik? Kutha Bay dibukak wiwit 15 Juni, tanpa larangan, nanging kanggo "acara mega." Dadi, aja bebas nyelehake topeng - kajaba tekan kono lan ngubengi transportasi umum - nanging bungkus sweatshirt utawa windbreaker. Kaya Mark Twain (utawa bisa uga ora) nate ujar, "Musim paling adhem sing daklakoni yaiku musim panas ing San Francisco."

  • Nyenengake ing Sun Sun: Nggolek pengalaman paling apik ing njaba? Banjur ucapake aloha kanggo Langkawi. Ibukutha Hawaii rangking nomer 6 kanthi total nanging nomer 2 amarga seneng-seneng lan nomer 1 ana ing njaba. 

Siji-sijine kekalahan: Surga Pasifik iki ana ing nomer 166 ing kategori panginepan, amarga peringkat hotel kanthi rata-rata ngisor lan rega Airbnb sing luwih dhuwur. Nanging ora ana sing nuli lunga menyang Honolulu supaya ora srengenge.

Priksa manawa kertu vaksinasi sampeyan (utawa bukti tes COVID-19 negatif) bisa digunakake: Nalika The Big Pineapple ngalahake 180 kutha gedhe liyane ing vaksinasi, Hawaii mbutuhake kabeh pengunjung supaya diinokulasi / ora nuduhake gejala utawa karantina sajrone 10 dina. . 

  • Neva Say Neva ing Nevada: Metro Kutha Sin City tumuju ing pucuk peringkat rangking kita: Las Vegas lenggah ing nomer sanga lan Surga ing tanggal 11, nalika Sunrise Manor rampung ing taun 198 banget lan Enterprise mati pungkasan. 

Dadi ati-ati: Gumantung saka arah sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa uga bakal kenangan utawa ngaso nalika musim panas sing ora kepenak sajrone sawetara menit. Kabar apik yaiku Nevada dibukak maneh kanthi kapasitas 100% ing 1 Juni (sanajan bisnis pribadi isih mbutuhake topeng).

Yen sampeyan pengin ngindhari sinyal campuran saka Greater Vegas, coba nyopir sisih lor mangulon menyang Reno ing papan kaping 27. Kutha cilik paling gedhe ing jagad iki luwih cerah (No. 4) tinimbang Vegas (No. 5), lan cocog kanggo kesenengan ruangan: Ora ana kekurangan situs kemah (No. 17) utawa bolongan ngombe.

Print Friendly, PDF & Email