Hotel Four Resorts lan Resor Four Seasons bakal nyewa ing taun 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hotel Four Resorts lan Resor Four Seasons bakal nyewa ing taun 2021

Four Seasons Hotel & Resor nyathet udakara 4,000 lowongan ing antarane Januari 2021 – Juni 2021 (nganti 14 Juni), sing luwih akeh tinimbang sing dikirim ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Perusahaan iki nyewa sawetara personel tingkat senior lan staf pendukung ing 119 hotel lan 44 omah pribadi. 
  • Ngrekrut Four Seasons bisa disebabake yen dibukak maneh hotel kanthi global, sawise setaun larangan lelungan sing ditindakake.
  • Pakaryan ing level operasional akeh dikarepake, apamaneh kanggo juru masak, banjur manajer operasional lan buruh reresik.

Hotel & Resor Four Seasons wis nyewa karyawan ing taun 2021, kanthi postingan kerja anyar dobel saka 431 ing Februari 2021 dadi 889 ing Maret 2021. Perusahaan sing berbasis ing Kanada iki nyewa sawetara personel tingkat senior lan staf dhukungan ing 119 hotel lan 44 omah pribadi. 

Perusahaan kasebut nyathet udakara 4,000 lowongan antarane Januari 2021 – Juni 2021 (nganti 14 Juni), sing luwih akeh tinimbang apa sing diposting ing taun 2020. Ngrekrut dikonsentrasi ing AS lan Kanada, kanthi kenaikan 47% lan 25% ing lowongan kerja, masing-masing, nganti wulan Juni 2021, yen dibandhingake karo Januari lan Desember 2020. Ngrekrut ing negara-negara Asia-Pasifik (APAC), kayata Thailand, Jepang, lan Korea Selatan, uga wis nambah ing taun 2021 dibandhingake karo taun 2020. Kajaba iku, lowongan kerja pancen misuwur ing negara kayata Costa Rica, Seychelles, Anguilla, Brazil, lan Italia.

Four Seasons'Ngrekrut bisa diarani mbukak maneh hotel ing global, sawise setaun larangan lelungan sing ditindakake. Kajaba iku, perusahaan iki nyewa tim sadurunge mbukak hotele. Perusahaan nerusake pesenan, menehi itineraries lelungan wiwit Oktober 2021 nganti Desember 2022. Tambah akeh pegawean ing negara-negara pilihan bisa uga amarga persentase akeh penduduk sing nampa vaksinasi COVID-19, kajaba tujuan tujuan lelungan.

Apike, Four Seasons negesake manawa lingkungan bisnis wis ganti, nemtokake manawa karyawan anyar kudu njamin manajemen finansial sing efisien. Contone, tugas 'Direktur Panganan & Minuman' kudu menehi reaksi lan nyetel kanggo ngganti lingkungan bisnis lan njamin manajemen finansial sing efisien.

Pakaryan ing level operasional pancen dikarepake, apamaneh kanggo juru masak, banjur manajer operasional lan buruh reresik. Four Seasons nyedhiyakake bonus tondo asto $ 1,000 kanggo proyek kayata server, staf rumah tangga, pramugari, lan petugas valet. Perusahaan kasebut uga dadi staf hotel lan omah sing diduweni kanggo mbantu lan nganakake orientasi kanggo pamilik unit anyar lan penanganan masalah kondhisi saben dina supaya bisa lancar.

Four Seasons wis mbukak maneh sawetara hotel lan dijadwalake mbukak hotel anyar ing AS, Italia, Meksiko, lan Jepang. Perusahaan bisa ndeleng luwih akeh karyawan ing wulan ngarep kanggo memenuhi persyaratan tim sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email