Royal Caribbean teka kanggo sambutan ing Grand Bahama

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Royal Caribbean teka kanggo sambutan ing Grand Bahama

Kanthi pagelaran lan perayaan Junkanoo sing meriah, pejabat pamrentah lan pimpinan bisnis utama nyambut Royal Caribbean International kanthi mbukak ing dina Jumuah, 18 Juni, nalika Adventure of the Seas ngrampungake upacara homeporting perdana ing Pulo Grand Bahama, kanthi 1,000 penumpang sing semangat.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Grand Bahamas duwe peran minangka tujuan homeport paling anyar ing Royal Caribbean International's Adventure of the Seas.
  2. Bali plancongan menyang Pulo Grand Bahama bali sawise mandheg 16 wulan.
  3. Ewonan petualangan Seas dijangka bakal mlebu Grand Bahama sajrone 3 wulan ngarep.

Sawise mandheg 16 wulan amarga larangan lelungan sing ana gandhengane karo COVID-19, plancongan bali menyang Pulo Grand Bahama dadi momen penting kanggo masarakat lokal. Iki menehi tandha komitmen kanggo revitalisasi sawise tantangan ekonomi sing sepisanan dikenalake karo pengaruh gedhe saka Topan Dorian lan banjur saya parah ing tengah pandemi global sing dipateni. Freeport Harbour seneng banget dadi tujuan homeport paling anyar sing tanggung jawab kanggo penyediaan lan pengisian bahan bakar utama sadurunge kapal bali menyang Nassau.

Ngandharake ujar utami ing upacara pelantikan, Perdana Menteri, sing paling Hon. Dr. Hubert A. Minnis mratelakake, "Sawise kuwatir, ora mesthi, mbatesi, lan watesan suwene 16 wulan, masarakat ing saindenging jagad kepengin melu ing luar negeri, menyang wates anyar, ora mung kanggo uwal, nanging uga kanggo marasake awakmu. Grand Bahama, pancen paling kepenak dadi papan perlindungan. Pesisir, jajaran gumun ekologi lan budaya sing subur bakal kabukten dadi balsama kanggo ewonan ewonan Petualangan Laut penumpang sing dikepengini bisa mbukak Grand Bahama sajrone telung wulan ngarep. ” 

 "Kita yakin proyek homeporting iki bakal menehi pengaruh langsung marang rebound ekonomi Baham. Kita ngucapake matur nuwun banget marang mitra ing Royal Caribbean kanggo hubungan sing wis suwe suwene luwih saka 50 taun, "ujare Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama.

Kedekatan Grand Bahama ing Florida Selatan nyumbang kanggo posisine minangka tujuan wisata sing populer lan pelabuhan favorit nelpon kapal pesiar Karibia sing luwih dawa. Pengunjung bisa seneng kutha paling gedhe nomer loro ing negara kasebut, Freeport, sing nduweni resor mewah, situs budaya lan sejarah sing ganti urip, uga keajaiban ekologis. Saka eksplorasi kuliner, tur taksi pulau sing apik lan plancongan banyu bening kristal, petualangan kasebut ora ana enteke kanggo para penumpang nalika ing daratan.

Petualangan Laut debut plancongan pitung wengi saka Nassau tanggal 12 Juni, sing nampilake rong dina sing nyenengake nalika Perfect Day ing CocoCay, petualangan ing Cozumel lan sedina muput ing pesisir pasir putih Grand Bahama saben Setu ing musim panas. .  

Ngalamun babagan plancongan mbesuk bisa pesen tiket ing papan sing apik Petualangan Laut. Budhal pungkasan dijadwalake tanggal 11 September 2021. Pelancong disaranake marani Bahamas.com/travelupdates kanggo ringkesan protokol perjalanan lan entri paling anyar ing Bahama sadurunge dipesen.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi. Bahama dikenal duwe banyu paling jernih ing jagad iki. Cetha banget yen astronot NASA, Scott Kelly nuduhake puluhan foto pulau-pulau kasebut nalika lagi ngorbit bumi ing taun 2016. Dheweke tweet manawa Bahama minangka "papan sing paling apik saka luar angkasa." Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Warta liyane babagan Bahama

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email