Konsultasi sing ditindakake kanggo ngatasi kesenjangan ing rantai pasokan Pariwisata Jamaika

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Apa lelungan mbesuk kalebu bagean saka Generation-C?

Preparasi siyap kanggo ngaktifake para produsen Jamaika supaya bisa memenuhi tuntutan industri pariwisata sing luwih apik. Kanggo tujuan kasebut, Menteri Pariwisata makarya bebarengan karo Menteri Pertanian & Perikanan lan wis miwiti serangkaian rapat tingkat tinggi kanggo ngrampungake pengaturan sing dibutuhake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rong papan rapat penting ing Jamaika kanggo ngrembug babagan rantaman pasokan potongan daging lan daging, yaiku asil pertanian.
  2. Melu ing rapat kasebut yaiku Asosiasi Turis Hotel lan Turis (JHTA) lan Asosiasi Produsen lan Eksportir Jamaika.
  3. Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett ujar manawa konsultasi sing diantisipasi bakal ditindakake kanggo ngatasi masalah sing ana gandhengane karo sektor pasokan kasebut.

Rong rapat penting dianakake ing Pusat Konvensi Teluk Montego ing akhir minggu karo perwakilan saka sektor pertanian: Siji rapat sing ana hubungane karo Hotel Jamaika lan Asosiasi Turis (JHTA), kanggo ngrembug babagan rantai pasokan potongan daging lan daging, lan asil pertanian, lan liyane karo Asosiasi Produsen lan Eksportir Jamaika, njelajah masalah rantai pasokan. 

Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett ujar manawa konsultasi sing diantisipasi bakal ditindakake kanggo ngatasi masalah sing ana gandhengane karo sektor pasokan kasebut. Dheweke ujar manawa diskusi kasebut yaiku: "Ing pariwara babagan pariwisata sawise pandemi COVID-19 lan kanggo pola produksi lan konsumsi anyar sing dibutuhake supaya luwih akeh warga lokal lokal bisa nyambung karo rantai nilai pariwisata." Iki ditujokake kanggo njamin persentase dolar pariwisata sing luwih gedhe tetep ana ing Jamaika lan akeh proyek sing digawe. 

Rapat kasebut, dipimpin dening Menteri Bartlett lan Menteri Pertanian & Perikanan, Hon. Floyd Green, disambut nalika nggawe dialog karo para barang sing didol menyang para turis, banjur diskusi karo para pihak hotel. "Unsur pertama pengaturan iki yaiku supaya ngerti apa sing dikarepake nalika krungu saka hotel banjur krungu saka produsen pertanian apa sing bisa diwenehake," ujare Pak Bartlett. 

"Gambar sing muncul saka konsultasi iki yaiku industri pariwisata ujar manawa kita siyap miwiti tuku lokal kanthi cara sing kepenak; sing dikarepake yaiku supaya kapasitas lokal dikembangake kanggo njaga konsistensi pasokan, jumlah lan kualitas lan rega kasebut apik, "jarene Menteri Bartlett. Dheweke negesake manawa "papat faktor kasebut bakal mengaruhi tingkat tuku sing luwih dhuwur saka panyedhiya lokal" lan diskusi kasebut bakal terus diyakini para pemasok lan pembeli konsistensi ing loro-lorone. 

Ketua Dewan Hubungan Pariwisata, Adam Stewart lan Ketua Sub-Komite Pertanian, Wayne Cummings bakal nemoni para pemangku kepentingan pertanian ing rong minggu sabanjure kanggo nyetel kebutuhan panjaluk lan kemampuan pasokan.  

Kajaba iku, Pak Bartlett ujar manawa diskusi wis diwiwiti karo sektor perbankan kanggo dadi bagian saka upaya kanggo memfasilitasi pemulihan industri pariwisata kanthi lengkap.  

Dheweke ngandhakake kapercayan yen pariwisata nuduhake tandha-tandha pemulihan “lan mulane kita maju kanthi cepet kanggo nggabungake mitra amarga pandemi nyebabake pariwisata secara harfiah lan apa tegese kabeh padha ing titik nol, lan iki minangka wektu sing tepat kanggo nggabungake mitra supaya kita bisa bebarengan. ”   

Menteri Bartlett negesake manawa kabeh pihak sing tuwuh bisa nambah apik kanggo industri kasebut lan kabeh wong Jamaika entuk manfaat saka pendekatan sing disatukan. 

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email