Menteri Pariwisata Jamaika matur nuwun marang petugas kesehatan masarakat St. James

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Menteri Pariwisata Jamaika matur nuwun marang petugas kesehatan masarakat St. James

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (katon kiwa ing foto) ngucapake apresiasi tulus marang staf Departemen Kesehatan Publik St. James lan tenaga kesehatan liyane amarga komitmene nindakake upaya ekstra kanggo vaksin masarakat nglawan coronavirus COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Jamaika ngunjungi situs vaksinasi ing Teluk Montego kanggo matur nuwun marang para petugas kesehatan.
  2. Bangsa kasebut ngalami blitz vaksinasi kanggo inokulasi masarakat marang COVID-19.
  3. Menteri Bartlett nyritakake peran penting para petugas kesehatan kanggo revitalisasi pariwisata lan ekonomi.

Menteri Bartlett muji para buruh nalika ngunjungi situs blitz vaksinasi ing Montego Bay Convention Center, Setu, 19 Juni 2021. Dheweke negesake manawa para petugas kesehatan duwe peran penting supaya bisa cepet, ora mung saka sektor pariwisata, nanging ekonomi Jamaika umume.   

The Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi produk pariwisata ing Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata saya tambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email