Watesan lelungan supaya gampang tanggal 5 Juli kanggo warga Kanada sing divaksinasi kanthi lengkap

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Watesan lelungan supaya gampang tanggal 5 Juli kanggo warga Kanada sing divaksinasi kanthi lengkap

Tanggal 5 Juli jam 11:59 pm EDT warga Kanada sing divaksinasi lengkap lan warga permanen bakal dibebasake saka karantina hotel lan karantina 14 dina wajib.

Print Friendly, PDF & Email
  • Owah-owahan meh ora ana ing Laporan Panel Ahli dhewe.
  • Maskapai utama Kanada njaluk rencana miwiti maneh sing komprehensif kanggo mbukak maneh wates lan mungkasi pengumuman sekilas.
  • Ora kaya negara liya, Kanada durung menehi rencana restart sing jelas

Maskapai utama Kanada nyathet pengumuman saiki babagan pamrentah federal sing tanggal 5 Julith jam 11:59 EDT warga Kanada sing divaksinasi kanthi lengkap lan warga permanen bakal dibebasake saka karantina hotel lan karantina 14 dina wajib. Nanging industri kasebut mbaleni panjaluk manawa Kanada mbutuhake rencana wiwitan maneh sing jelas lan komprehensif kanggo lelungan internasional, lan mungkasi woro-woro sepisan babagan perubahan kabijakan karantina lan wates. 

"Nyuda watesan karantina kanggo wong Kanada sing divaksinasi lan turis sing layak minangka langkah sing arah, nanging ora adoh saka rekomendasi sing diwenehake saka laporan Panel Penasihat Ahli Kesehatan Kanada sing dirilis wulan kepungkur. Pamrentah tetep nolak nyedhiyakake rencana restart sing jelas lan lengkap babagan wong-wong Kanada babagan langkah-langkah saka laporan kasebut. Nalika negara liya kaya Prancis wis ngowahi langkah-langkah kanggo nampani para turis Kanada, kita isih durung duwe rencana utawa jangka wektu sing jelas ing Kanada, "ujare Mike McNaney, Presiden lan CEO Dewan Airlines Nasional Kanada, sing makili maskapai penerbangan paling gedhe ing Kanada (Air Canada , Air Transat, Jazz Aviation, lan WestJet).

Laporan Panel Penasihat Kesehatan Kanada, sing disiapake para ahli ing epidemiologi, virologi uga analitik data canggih, minangka data lan kajian adhedhasar sains sing mbutuhake macem-macem perubahan lelungan lan langkah-langkah wates kalebu ngilangi karantina kanggo para wisatawan sing divaksinasi, ngilangi karantina hotel kanggo kabeh wong sing seneng plancong, pangurangan karantina kanggo lelungan sing divaksinasi lan ora divaksinasi, lan panggunaan tes antigen kanthi cepet. Nalika Kanada wis nggayuh target vaksinasi 75% / 20%, wara-wara dina iki durung bisa ngatasi langkah-langkah kasebut.

McNaney uga nyathet manawa sarat pamrentah supaya bocah-bocah ing umur 18 taun sing durung divaksinasi kanthi lengkap kudu netepi karantina 14 dina, mbalikke karo pendekatan sing ditindakake negara liya. "Pamrentah bola-bali negesake yen dheweke kerja sama karo mitra internasional lan ngetutake ilmu pengetahuan, nanging ngupayakake inisiatif kayata karantina wajib kanggo bocah cilik sing pancen ora cocog karo yurisdiksi liyane. Kasunyatane, kabijakan kasebut kanthi langsung mbantah rekomendasi sing diterbitake bebarengan tanggal 17 Juni dening Pusat Pencegahan lan Kontrol Penyakit Eropa, lan Badan Keamanan Penerbangan Eropa. ”Ujare. 

"Ora kaya negara liya kalebu mitra G7 kita, Kanada durung nyediakake rencana restart sing cetha sing njlentrehake kapan lan kepiye watesan lelungan lan wates utama bakal dibuwang, khususe para wisatawan sing divaksinasi saka negara-negara manca, lan kepiye rekomendasi Panel bakal dianut . Amarga program vaksinasi mundhak kanthi cepet lan yuridiksi ing saindenging jagad nyedhiyakake konsumen lan industri kanthi jalur sing jelas, kita uga kudu nindakake perkara sing padha. Negara sing sukses ngetrapake ilmu pengujian lan karantina adhedhasar ilmu data lan data ora mung bakal nglindhungi kesehatan masyarakat, nanging uga bakal ngasilake pemulihan domestik kanthi umum lan njupuk proyek lan investasi saka negara-negara sing ora nindakake. Saiki kita kudu pindhah, ”ujare McNaney.  

Print Friendly, PDF & Email