Jalur Holland America: Loro kapal sing lelayaran saka San Diego, papat kapal layar saka Benteng Lauderdale ing musim gugur iki

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Jalur Holland America: Loro kapal sing lelayaran saka San Diego, papat kapal layar saka Benteng Lauderdale ing musim gugur iki

Kanthi layanan maneh ing Pesisir Kulon, Holland America Line uga arep plancongan ing Karibia kanthi papat kapal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Koningsdam nggawe debut ing West Coast kanthi pelayaran menyang Meksiko, Hawaii lan pesisir California.
  • Rotterdam mlayu musim prawan ing Karibia.
  • 2021 Pelayaran Holland America menyang Asia, Australia lan Amerika Selatan dibatalake.

Holland America Line wis siyap kanggo miwiti maneh lelayaran metu saka Pelabuhan San Diego ing California wiwit musim plancongan menyang Meksiko, Hawaii lan ing sadawane pesisir California ing Koningsdam lan Zuiderdam. Jalur pelayaran wis ngembangake musim iki kanthi tambahan enem pelayaran anyar menyang Zuiderdam lan loro pelayaran anyar ing Koningsdam, sing nyedhiyakake 40 kapal pesiar saka San Diego wiwit September 2021 nganti April 2022.

Kanthi layanan maneh ing Pesisir Kulon, Holland America Line uga arep plancongan ing Karibia kanthi papat kapal. Kabeh pelayaran muter ulang-aling saka Fort Lauderdale, Florida, musim kasebut bakal diwiwiti tanggal 23 Oktober 2021, kanthi Nieuw Amsterdam. Kapal kasebut bakal gabung karo kapal anyar Rotterdam 3 November, Eurodam 14 November lan Nieuw Statendam 21 November. Kapal pesiar saka Karibia udakara suwene patang nganti 14 dina, saindenging wilayah kasebut lan kalebu telpon ing Half Moon Cay, pulau pribadi sing menang penghargaan Holland America Line.

"San Diego mesthi dadi homeport sing luar biasa kanggo kapal-kapal kita, lan kita kepengin miwiti maneh ing Pantai Barat kanthi rong kapal sing ngoperake musim sing akeh, kalebu debut Koningsdam ing perjalanan kasebut lan pelayaran California sing cedhak karo para tamu bakal tresna, "ujare Gus Antorcha, presiden Holland America Line.

"Kita uga wis antisipasi ngumumake rencana kanggo Karibia lan seneng banget bisa duwe papat kapal ing wilayah kasebut, kalebu Rotterd anyaram. Kapal pesiar bali lan kapal sing divaksinasi kanggo pelayaran kasebut ing taun 2021 njamin manawa kita bisa menehi pengalaman kaya sing dielingi lan diarepake para tamu. Kita siyap plancongan! ”

2021 Pelayaran menyang Asia, Australia lan Amerika Selatan Dibatalkan

Nalika Holland America Line terus kerja sama karo pamrentah lan panguwasa pelabuhan kanthi koordinasi karo plancongan berperan berperingkat ing wilayah liyane ing jagad iki, perusahaan iki mbatalake pelayaran ing Asia, Australia lan Selandia Baru lan Amerika Selatan sajrone sisa taun 2021, bebarengan karo Pelayaran Kolektor (pelayaran gabungan) gegandhengan karo keberangkatan kasebut. Iki mengaruhi itineraries ing Noordam (Asia), Oosterdam (Australia) lan Westerdam (Amerika Selatan). Kajaba iku, pelayaran tiba ing pungkasan taun 2021 ing Volendam lan Zaandam uga dibatalake.

Cruise lan Tetep Sehat

Pelayaran Holland America Line ing taun 2021 kasedhiya kanggo tamu sing wis nampa vaksin COVID-19 pungkasan dosis paling ora 14 dina sadurunge pelayaran lan duwe bukti vaksinasi. Holland America Line bakal terus ngawasi pandhuan paling anyar saka Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit, uga pejabat lokal, negara bagian lan federal ing homeport lan pelabuhan panggilan. Protokol onboard lan syarat vaksinasi bakal disetel yen perlu. Vaksinasi awak kapal uga bakal sesuai karo pedoman CDC.

Print Friendly, PDF & Email