Selo Group nguatake komunitas lokal kanthi platform e-commerce anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Selo Group nguatake komunitas lokal kanthi platform e-commerce anyar

Situs web Selo Footprints perusahaan anyar sing dikembangake nyengkuyung bisnis cilik Indonesia minangka bagean saka pendekatan sing fokus ing komunitas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Peran para seniman lan wirausaha lokal duwe peran penting ing ekonomi.
  2. Selo nggawe platform kanggo ndhukung macem-macem bisnis cilik sing menehi kontribusi kanggo budaya lan ekonomi ing wilayah kasebut. 
  3. Pandemi virus corona wis nyebabake bisnis cilik ing komunitas lokal ing Bali lan saliyane sing gumantung banget karo pariwisata.

Selo Group, perusahaan pangembangan pemenang penghargaan lan integral ing Singapura, nguatake komunitas Indonesia kanthi ngluncurake situs web e-commerce anyar, www.selofootprints.org. Mangertos peran penting para seniman lan wirausahawan lokal, Selo nggawe platform iki kanggo ndhukung akeh bisnis cilik sing menehi kontribusi kanggo budaya lan ekonomi wilayah kasebut. 

"Nalika kabeh wong ing saindenging jagad wis ngrasakake efek saka pandemi virus corona ing sawetara cara, bisnis cilik ing komunitas lokal ing Bali lan liya-liyane sing gumantung banget karo pariwisata saya angel banget," ujare Andrew Corkery, CEO Selo Group. "Belanja lokal ndhukung keberlanjutan, nggawe semangat komunitas lan nggawe kesempatan ekonomi kanggo kabeh wong. Ing Selo, semangat kanggo pembangunan komunitas lan regeneratif menehi inspirasi kanggo nambah bisnis lokal Indonesia sing nawakake produk luar biasa. ”

Situs web e-commerce Selo Selo Footprints nampilake macem-macem pilihan sing kasedhiya kanggo dikirim ing endi wae jagad, saka produk komunitas lan kolaborasi karo bisnis ramah lingkungan nganti barang pantri sing enak kayata macet lan dijaga. Produk kasebut digawe dening para pengrajin lokal Indonesia, kalebu Vividerm, sing nampilake produk sunscreen alami sing ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, lan Omah lan Galeri Yanami Juan, sing nganggo lukisan kanggo tas tote, syal, lan barang liyane. Para pembeli uga bisa nemokake sandhangan, barang-barang kesehatan, lan aksesoris olahraga sing digawe gawenan tangan dening pengrajin lokal, kalebu roller surfing pring jaringan jero sing dirancang kanggo pijet awake dhewe sawise olahraga.

Pencipta kasebut lan akeh liyane minangka bagean penting saka kain komunitas lokal Indonesia. Contone, Du Anyam mromosikake budaya gaweyan anyaman unik para wanita sing duwe artistik kanggo masarakat ing saindenging Indonesia lan wilayah liya. Perusahaan kasebut ngupayakake dadi bagean saka pemberdayaan para wanita kasebut kanthi mbantu dheweke ngontrol penghasilan kulawarga, saengga ana pangowahan positif kanggo uwal saka kemlaratan. Ing Desa Lembah Sembalun ing Lombok Wetan, Buatan Tangan Sembahulun nguatake wanita lan nggawe produk gawenan tangan saka tekstil tangan nganggo pewarna alami.  Awani, sing nggawe wadi tropis sing menang penghargaan internasional ing Bali, sumber woh tropis paling apik saka petani sing dipercaya ing saindenging Indonesia lan ngreksa kanthi tangan. Perusahaan iki ndhukung pengrajin Bali kanthi mbungkus hadiah panganan kanthi bathik lan kranjang gaweyan sing apik.

Selo Group nguatake komunitas lokal kanthi platform e-commerce anyar

Minangka bagean saka upaya regeneratif sing terus ana, Selo uga wis gabung karo merek sing duwe produk etis lan berkelanjutan ing Indonesia kayata Coconesia, Pinalo, Vividerm, IndoSole lan Awani. Situs web Selo Footprints nampilake produke kanthi tarif sing terjangkau lan para pembeli bisa ngirim bathi menyang salah sawijining mitra dhasar Selo sing nirlaba sing disetujoni. 

Kanthi Program Selo Footprints, Selo Group wis kerja luwih saka 12 taun kanggo ndhukung komunitas ing Indonesia. Dheweke nyedhiyakake proyek berkelanjutan kanggo ngrangsang pertumbuhan lan ningkatake mata pencaharian deso ing Selong Belanak Lombok, uga nawakake dhukungan kanggo upaya bencana. Perusahaan koordinasi lan melu ngresiki pantai, ndhukung sekolah lokal kanthi nggawe klub olahraga lan nyedhiyakake prasarana penting kayata tank banyu lan internet, lan dadi anggota asosiasi Komunitas Selong Belanak, sing fokus ing kelestarian lingkungan, manajemen sampah, lan pangembangan masarakat. 

Situs web e-commerce Selo bakal diluncurake ing Indonesia wiwit wulan Juni, kanthi rencana ekspansi menyang pasar luar negeri ing Q3, 2021. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Selo Group lan platform e-commerce, bukak www.selogroup.co lan www.selofootprints.org

Babagan Selo Group

Selo Group nduwe rekam jejak kualitas bangunan, resor mewah lan vila mewah sing menang penghargaan ing wektu lan anggaran, nganti standar internasional paling dhuwur. Model bisnis dibangun babagan akuisisi, pengembangan, lan operasi. Tim internasional sing berpengalaman ing perusahaan kasebut ngawasi desain, penjualan lan pemasaran properti, konstruksi, lan operasi hotel lan resor. Selo Group nyedhiyakake macem-macem pengembangan, konstruksi, operasi, lan layanan manajemen sing beda-beda, ngawasi proyek wiwit wiwitan nganti pungkasan kanthi kuat komitmen kanggo keberlanjutan. Liwat integrasi vertikal, klompok kasebut nyekel efisiensi ing desain, sales lan vertikal konstruksi sing dovetail menyang resort operasi. Desain lan teknologi ijo Selo nduwe komitmen kanggo prinsip keberlanjutan ing metode konstruksi, operasi internal, lan keterlibatan karo komunitas lokal lan lingkungan alam. 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email