Chorus Aviation Inc. ngumumake pemilihan Direksi

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Chorus Aviation Inc. ngumumake pemilihan Direksi

Chorus ngaturaken sugeng rawuh dhumateng Ibu Gail Hamilton, Bapak Alan Jenkins lan Pak Paul Rivett ing Direksi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bunder proxy Chorus kasedhiya kanggo 10 calon kanggo Direksi.
  • Total jumlah saham sing diwakili dening para pemegang saham sing ana ing proxy lan proksi ing rapat kasebut ana 60,142,910 yuta.
  • Sing duwe nomer saham sing dibutuhake milih kabeh barang bisnis.

Chorus Aviation Inc. ngumumake asil pamilihan pemilihan direksi ing rapat tahunan para pemegang saham virtual sing dianakake tanggal 21 Juni 2021.

Jumlah saham sing diwakili dening para pemegang saham sing ana ing proxy lan proksi ing rapat kasebut yaiku 60,142,910 yuta lan nuduhake 33.85% saham Chorus sing diterbitake lan pinunjul kanthi hak suara. Sing duwe nomer saham sing dibutuhake milih kabeh barang bisnis. Bunder proxy Chorus diwenehake kanggo 10 calon kanggo Direksi. Asil rinci babagan pemilihan direksi kapacak ing ngisor iki.

unggulakeVotes Kanggo% KanggoVotes Ditahan% Ditahan
Karen Cramm59,072,20498.22%1,070,7061.78%
Richard D. Falconer56,251,20093.53%3,891,7106.47%
Gail Hamilton56,416,52193.80%3,726,3896.20%
R Stephen Hanas59,563,03999.04%579,8710.96%
Sydney John Isaacs59,035,22398.16%1,107,6871.84%
Alan Jenkins56,341,26093.68%3,801,6506.32%
Amos Kazzaz56,232,12493.50%3,910,7866.50%
Marie-Lucie Morin55,709,66592.63%4,430,2457.37%
Joseph D. Randell56,224,88393.49%3,918,0276.51%
Paul Rivett59,641,81099.17%501,1000.83%

Chorus ngaturaken sugeng rawuh dhumateng Ibu Gail Hamilton, Bapak Alan Jenkins lan Pak Paul Rivett ing Direksi. Ms. Hamilton minangka mitra karo KPMG lan Ernst & Young sing nyedhiyakake layanan nasihat audit lan bisnis kanggo macem-macem organisasi, kalebu sawetara ing industri penerbangan. Pak Jenkins duwe pengalaman eksekutif senior lan dewan luwih saka 20 taun ing sektor penyewaan pesawat, bidang khusus, penerbangan, transportasi, lan layanan finansial. Saliyane dadi pendiri NordStar Capital (investor ing Chorus), Pak Rivett sadurunge dadi Presiden Fairfax Financial Holdings Limited, ing taun 2016, dheweke tanggung jawab investasi perusahaan $ 200 yuta ing Chorus sing dadi ibukutha winih kanggo bisnis sewa pesawat regional kita.

Chorus minangka panyedhiya global solusi penerbangan penerbangan terpadu. Kantor pusat ing Halifax, Nova Scotia, Chorus kalebu Chorus Aviation Capital minangka penyewa pesawat regional global, lan Jazz Aviation lan Voyageur Aviation. 

Print Friendly, PDF & Email