CEO Wizz Air Jozsef Varadi: Urip saiki pancen rumit banget

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
CEO Wizz Air Jozsef Varadi: Urip saiki pancen rumit banget

Ketua Emeritus, saka CAPA - Pusat Penerbangan, Peter Harbison, duwe kesempatan kanggo lungguh lan ngobrol karo CEO Wizz Air, Jozsef Varadi, bubar. Bareng ndeleng gambar amba lan masalah gedhe.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Yen kondhisi bener, konsumen bakal bali menyang udara, kondhisi kasebut sejatine minangka rasa aman.
  2. Penumpang sing divaksinasi, mesthine bakal aman kanggo mabur maneh, yen ora ana larangan sing dileksanakake dening pemerintah.
  3. Nalika sawetara negara ngeculake larangan, sawetara negara pancen sebat kanggo nglancarake lelungan, mula isih kahanan sing ora bisa diprediksi lan molah malih.

Peter Harbison miwiti wawancara kanthi nampani József Váradi, sing dadi CEO Wizz Air. Peter menehi saran supaya dheweke miwiti diskusi kanthi ide sing gedhe.

Wawancara diwiwiti karo CEO Wizz sing menehi ringkesan Eropa lan pandemi COVID-19 umume. Dheweke ngrembug masalah gedhe karo Peter saka CAPA - Pusat Penerbangan nalika dheweke ndeleng bakal teka ing 3 wulan sabanjure, Wizz Air kudu ngadhepi.

Peter Harbison:

Sugeng rawuh kanthi anget. Wis ora cukup suwe ngobrol karo sampeyan, József, nanging akeh kedadeyan kasebut. Ayo diwiwiti kanthi gambar amba, lan apa masalah gedhe sing sampeyan deleng ing telung wulan sabanjure?

József Váradi:

Matur suwun, Peter, kanggo ngundang acara sampeyan. Nggoleki urip saiki, rasane angel banget. Sampeyan mesthi kudu ndeleng konsumen, manawa konsumen pengin mabur utawa ora. Temenan, konsumen pengin mabur, ora ana sing salah karo konsumen. Sampeyan bisa ndeleng sawetara pasar, [ora keprungu 00:00:56] pancen lagi rame. Aku mikir saiki lagi nindakake 80% level kapasitas 2019. Diarepake bisa ngluwihi kapasitas musim panas sing gedhe udakara taun 2019. Aku mikir apa sing sejatine dikandhani yaiku yen kondhisi kasebut pas, para konsumen bali menyang udhara, kanthi franchise mabur kanthi cepet banget lan kondhisi kasebut pancen, raos aman. Yen sampeyan divaksinasi, aku rumangsa aman bisa mabur maneh lan loro, ora ana larangan sing ditrapake pemerintah, mula sampeyan bisa kanthi gampang lunga.

Nanging ora cocog tenan Eropah ing wektu iki wektu. Aku mikir manawa kekarepane konsumen mabur pancen ana, tetep tetep ora tetep. Sejatine, akeh masarakat sing wis bosen dikunci lan pengin lunga, pengin ambegan hawa seger nanging ing wektu sing padha, diwatesi banget karo larangan sing dileksanakake pemerintah.

Lan ing kasus tartamtu, meh ora bisa lelungan. Saiki alon-alon ganti, nanging dudu garis sing lurus. Iku luwih mirip roller coaster. Sampeyan ndeleng sawetara negara sing nyuda watesan, nanging saiki sampeyan ndeleng sawetara negara sing pancen mbatesi lelungan, mula dakkira isih ora bisa diprediksi, molah malih banget lan kita bakal bisa ndeleng kepiye carane bakal ditindakake. Mesthi wae kita entuk, aku ora mikir Eropa ing level AS, mesthine dudu saka perspektif domestik. Isih rumit.

Peter:

Yo wis Aku mikir yen mbandhingake karo AS bisa uga rada angel amarga bisa uga siji-sijine pasar sing bali menyang level kasebut, kajaba China. Nanging salah sawijining prekara, József, sanajan ing AS saiki wis entuk penerbangan sing cukup kebak lan jelas ana akeh permintaan ing kana, bali menyang level 2019, panenane isih mudhun banget. Dheweke isih mudhun 20, 30 persen rata-rata panen ekonomi. Apa sing nyopir iku? Apa kapasitas teka kanthi cepet banget utawa mung durung mesthi babagan manajemen pendapatan?

József:

Aku mikir sejarah industri yaiku, utamane nalika mbalekake saka kahanan angel sing wis kliwat kapasitas lan kaya sing dakkandhakake angel amarga ora seimbang antara pasokan lan permintaan, sampeyan wis ndeleng lingkungan panen sing nyeret lan aku mikir iki sing sampeyan ngarepake. Akeh wong ing jagad iki sing lagi nindakake tahap pemulihan, mula bakal akeh banget kapasitas sing kasedhiya ing pasar, sing bisa dadi stimulasi lalu lintas lan nyengkuyung para konsumen supaya bisa mabur maneh. Nanging ing wektu sing padha, saka sudut pandang finansial, sadurunge, jelas iki bakal menehi tekanan marang industri.

Print Friendly, PDF & Email