Airlines aviation Warta Breaking Travel LGBTQ News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

American Airlines dibandhingake karo Jet Blue: Anggota Platinum Eksekutif duwe tanggapan sing kaget

American Airlines dibandhingake karo Jet Blue: Anggota Platinum Eksekutif duwe tanggapan sing kaget
roxie
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dadi Anggota Platinum Eksekutif American Airlines bisa uga ora duwe arti nalika milih pesawat ing AA karo Roxie. Katoné ana prabédan ageng kanggo pamilik ingon-ingon milih JetBlue tinimbang American Airlines.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nindakake sing BENAR beda banget karo NGAPAK sing bener.
  2. American Airlines mungsuh JetBlue.
  3. Apa anggota Eksekutif Platinum American Airlines sajrone pirang-pirang taun tegese maskapai kasebut?

Iki rada ora kepenak lan dawa, mula terus maca miturut kekarepan sampeyan dhewe. Nanging maca lan nuduhake iki bisa uga mbantu para pet / pacar liyane sing ngrencanakake mabur ingon-ingon. Aku ora pengin pengalaman sing nggegirisi karo American Airlines kedadeyan karo wong liya.

American Airlines nolak Frenchie, Roxie adoh saka pesawat kita saka PBI - DFW - LAX amarga jebule dheweke ora bisa ngadeg ing operator nalika ditutup lan muter.

Dheweke bisa muter nanging dheweke bisa ngliwati ndhuwur operator. Aku ngerti, mung segawon cilik lan kirik cilik sing bisa ngukur ukuran ukuran operator sing diidini.

Aku wis kaping pirang-pirang mabur Roxie karo American Airlines lan iki durung nate dadi masalah. Akibate aku kudu mbatalake penerbangan lan ora bisa nggawa pesawat menyang LA. Iki pancen nggawe aku lan Roxie ing kahanan sing durung mesthi ing bandara. Aku pancene ora ngerti alesan sing ditolak.

American Airlines wis mbatalake atusan penerbangan saben dina amarga ora bisa ngatur lonjakan lan terus-terusan nggawe penerbangan.

Kayane kedadeyan kasebut ora kedadeyan karo maskapai penerbangan liyane, mula minangka pratondho ora kompeten. Sadurunge kedadeyan kasebut, dheweke njaluk sukarelawan supaya nyerahake kursi kanggo dhuwit.

Banjur dheweke mbatalake penerbangan asline rong jam sadurunge pesawat. Banjur digawe rebooking kula ing pesawat sing mlebu ing Burbank, dudu Orange Country sing cedhak karo omah kasebut. Aku yakin iki kedadeyan amarga dheweke nemokake alasan kanggo mbebasake kursi supaya bisa ngisi jumlah overbooking lan kabeh pembatalan penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.