24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Versi Emirat sing luwih sadar babagan biaya bisa muncul sawise COVID-19

Versi Emirat sing luwih sadar babagan biaya bisa muncul sawise COVID-19
Versi Emirat sing luwih sadar babagan biaya bisa muncul sawise COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Tandha pisanan Emirat - kaya kabeh maskapai global - tumuju ing krisis finansial sing muncul ing wulan Maret 2020, nalika pamilik utama, Pamrentah Dubai, janji injeksi ekuitas kanggo maskapai kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Biaya karyawan ing maskapai mudhun 3.45% lan 4.4% ing taun 2018-19 lan 2019-20.
  • Ing tengah penerbangan lan fluktuasi pasar minyak, biaya bahan bakar jet uga nyusut 75.6%, nganti tekan AED6.4 milyar ing taun 2020-21.
  • Injeksi AED11.3 milyar ($ 3.1 milyar) durung ana ing sejarah Emirat.

Pengaruh jero saka pandemi COVID-19 ing bidang penerbangan wis diulang maneh dening operator bendera Dubai Emirat'Kinerja sajrone taun finansial 2020-21, sing kalebu rugi bersih AED20.3 milyar ($ 5.5 milyar) lan penurunan 66% dadi AED30.1 milyar ($ 8.4 milyar). Nalika maskapai kasebut isih bisa nguwasani dominasi pasar kanthi skala operasional warisane, evolusi posisi finansial sajrone dasawarsa kepungkur - dadi luwih parah amarga pengaruh COVID-19 - nuduhake versi Emirat sing luwih sadar biaya bisa muncul ing akibat saka pandemi.

Tandha pisanan Emirat - kaya kabeh maskapai global - tumuju ing krisis finansial sing muncul ing wulan Maret 2020, nalika pamilik utama, Pamrentah Dubai, janji injeksi ekuitas kanggo maskapai kasebut. Injeksi AED11.3 milyar ($ 3.1 milyar) durung ana ing sejarah Emirat lan dadi pangeling babagan kritis - komersial lan sosial - kesinambungan maskapai kasebut kanggo ekonomi Dubai. Pemulihan kasebut bakal gumantung karo kemampuane kanggo ngatur biaya operasional kanthi efisien, sing mudhun dadi AED46 milyar taun kepungkur, saka AED85.5 milyar ing 2019-20.

Sawise ngatasi krisis finansial global taun 2008-10 lan rega minyak nabuh ing taun 2014-16, udakara 30,585 staf Emirat dipecat ing taun 2020-21 kanggo pertama kaline ing sejarah maskapai kasebut. Pamindhahan kasebut nyebabake biaya karyawan 35% nganti AED7.8 milyar, nanging pangurangan iki dudu tren anyar.

Biaya karyawan ing maskapai iki turun 3.45% lan 4.4% ing taun 2018-19 lan 2019-20, lan wis mandheg mandheg wiwit tuwuh dadi pucuk 20 taun ing taun 2010-11 ing taun XNUMX-XNUMX.

Ing tengah dhasar fluktuasi penerbangan lan pasar minyak, biaya bahan bakar jet uga nyusut 75.6%, nganti tekan AED6.4 milyar ing taun 2020-21 saka AED26.2 milyar ing taun sadurunge. Harga minyak mentah Brent rata-rata $ 41 barel lan umume kurang taun lalu, sing entuk bathi Emirat. Nanging, rega samesthine rata-rata $ 63 saben barel ing taun iki lan bisa ngunggahake biaya bahan bakar jet sajrone taun finansial 2021-22 Emirat, luwih-luwih yen prakiraan pamulihan panjaluk lelungan pasca pandemi diwujudake.

Ing saindenging klompok Emirat, langkah-langkah pangurangan biaya ngasilake tabungan AED7.7 milyar ing taun 2020-21. Bisa uga langkah-langkah kasebut bakal diluncurake, amarga pengaruh COVID-19 sing terus-terusan, kalebu ing koridor perjalanan Emirat karo India lan Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.