Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Guam Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Program Guam's Air V&V siyap kanggo pesawat

Program Guam's Air V&V siyap kanggo pesawat
Program Guam's Air V&V siyap kanggo pesawat
ditulis dening Harry Johnson

Program Vaksinasi & Liburan Udara digawe dening Biro Pengunjung Guam kanggo nyengkuyung 12 taun utawa luwih kanggo vaksin COVID-19 nalika plancongan ing Guam.

Print Friendly, PDF & Email
  • Program Air V&V wis resmi disetujoni dening Gubernur Guam Lou Leon Guerrero lan Departemen Kesehatan Umum lan Layanan Sosial.
  • Program kasebut njupuk demografi unik para wisatawan ing saindenging jagad sing wis kesel ngenteni vaksin ing pandemi iki.
  • Sadurunge tekan Guam, peserta program kudu pesen paket karo salah sawijining hotel sing melu.

The Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake yen program Air V&V (vaksinasi lan liburan) wis resmi disetujoni dening Gubernur Lou Leon Guerrero lan Departemen Kesehatan Umum lan Layanan Sosial (DPHSS).

"Aku arep matur nuwun marang Gubernur Lou Leon Guerrero, Letnan Gubernur Josh Tenorio, Direktur DPHSS Art San Agustin, lan Kepala Pejabat Kesehatan Publik Chima Mbakwem amarga wis ngresiki cara supaya kita bisa masarake Guam minangka tujuan sing dipilih ing AS nalika nyengkuyung Ekspatriat AS lan warga non-AS kanggo plancong ing pulau kita kanggo divaksinasi lan nglampahi preinan karo kita, "ujare Carl TC Gutierrez, Presiden lan CEO GVB. "Program iki njupuk demografi unik para wisatawan ing saindenging jagad sing wis kesel ngenteni vaksin ing pandemi iki. Iki bakal nyengkuyung industri pariwisata liwat layanan unik lan terkenal iki, nawakake luwih akeh kesempatan kanggo nggawe para karyawan bisa kerja maneh lan ekonomi bakal rame maneh. "

Warga non-AS disambut

Kanthi dhukungan saka Pimpinan Milton Morinaga lan Dewan Direksi GVB, GVB kerja bareng karo Asosiasi Hotel & Restoran Guam, Grup Penasihat Dokter lan pimpinane Dr. Hoa Nguyen, Kolonel Mike Cruz lan Cell Surgeon Guam, lan DPHSS kanggo njaluk program siyap kanggo pasar sumber pulau, uga negara liya. Guam saiki bisa nyambut resmi warga AS sing manggon ing luar negeri, sing duwe kertu ijo, lan uga warga non-AS kanggo nggunakake vaksinasi lan preinan.

Protokol kanggo Air V&V

Sadurunge tekan Guam, peserta program kudu pesen paket karo salah sawijining hotel sing melu. Hotel kasebut bakal ngrewangi gawe jadwal vaksinasi lan janjian PCR kanggo peserta Air V&V. Kabeh wisatawan internasional kudu menehi tes PCR negatif sadurunge mlebu pesawat menyang Guam. Sawise teka, peserta program Air V&V bakal nampa tes COVID-19 kanggo mesthekake yen nampa vaksin (Pfizer, Moderna, utawa Johnson & Johnson) dina sabanjure saka kenyamanan kamar hotel. Yen milih Moderna utawa Pfizer, dosis kaping loro bakal dijadwalake.

Nalika ing Guam, dheweke kudu ngalami karantina 7 dina ing fasilitas sing dibayar dhewe nalika teka ing Guam. Dheweke duwe opsi kanggo njupuk tes PRC dina karantina 6 lan yen tes negatif kanggo COVID-19, dheweke bakal dibebasake. Sampeyan uga kudu ndhaptar karo Sara Alert kanggo ngawasi nganti 14 dina, lan ndownload Aplikasi Lansiran Guam COVID.

Minangka bagean saka program kasebut, dheweke uga bakal entuk tes PCR ora luwih saka 72 jam sadurunge budhal. Peserta bakal budhal ing Guam kanthi kertu rekaman vaksin lan cathetan otoritas kesehatan vaksinasi.

Paket sing ditawakake kanggo lelungan

Kanthi kolaborasi karo komunitas medis Guam, perdagangan lelungan, lan mitra hotel, kabeh-siji paket wis dikembangake kanggo nawakake para wisatawan sing seneng. Paket perjalanan kalebu transportasi menyang lan saka bandara, telung tes COVID-19, administrasi rong dosis vaksin, pemantauan kesehatan, lan cathetan vaksinasi digital.

Paket Air V&V bisa dipesen langsung karo hotel ing ngisor iki: Dusit Thani Guam Resort, Grand Plaza Hotel, Guam Reef Hotel, Hotel Nikko Guam, Hyatt Regency Guam, LeoPalace Resort, Lotte Hotel, Pacific Islands Club, Royal Orchid Hotel, lan Tsubaki Menara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.