24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Maneka Warta

Operator udara Rusia nerusake penerbangan Turki

Operator udara Rusia nerusake penerbangan Turki
Operator udara Rusia nerusake penerbangan Turki
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit dina Selasa, 22 Juni, Rusia lan Turki kanthi lengkap nerusake lalu lintas udhara, sing diwatesi ing pertengahan April amarga ana gelombang pandemi anyar ing Turki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rusia miwiti maneh lan layanan udara penumpang piagam menyang Turki.
  • Maskapai Rusia bisa mabur menyang Istanbul, Ankara, Antalya, Dalaman, Bodrum.
  • Pembawa bendera Rusia, Aeroflot, rencana nambah frekuensi penerbangan kaping pindho saben minggu dadi rong penerbangan saben dinane.

Badan Transportasi Udara Federal Rusia ngumumake dina iki yen sepuluh maskapai penerbangan Rusia wis nerusake penerbangan penumpang sing dijadwalake lan charter menyang Turki.

Ana 78 penerbangan, kalebu 54 penerbangan charter, sing direncanakake kanggo dina kapisan diterusake lalu lintas udhara antara Federasi Rusia lan Republik Turki.

Miturut Badan Transportasi Udara Federal, saiki, 12 maskapai penerbangan Rusia duwe ijin mabur menyang Turki. Dheweke bisa mabur menyang limang kutha Turki: Istanbul, Ankara, Antalya, Dalaman, Bodrum, regulator federal ujar. Maskapai kasebut bisa ngoperasikake penerbangan menyang Turki saka 32 kutha Rusia.

"Ing tanggal 22 Juni, 78 penerbangan reguler lan charter bakal dioperasikake, sing maskapai Rusia bakal ngoperasikake 54 penerbangan. Aeroflot, Royal Flight, Smartavia, Azur air, Ikar, Yamal, Nord Wind, Pobeda, Red Wings, S7, Rossiya dijadwalake miber dina iki, "ujare Badan Pengangkutan Udara Federal.

12 maskapai penerbangan Rusia nampa "luwih saka 160 ijin kanggo transportasi penumpang internasional lan / utawa kargo menyang pitung kutha ing Turki", sawise njupuk keputusan Komisi Antar Kantor ing Akses Penerbangan menyang Transportasi Udara.

Wiwit dina Selasa, 22 Juni, Rusia lan Turki kanthi lengkap nerusake lalu lintas udhara, sing diwatesi ing pertengahan April amarga ana gelombang pandemi anyar ing Turki.

Wiwit tanggal 25 Juni, kapal induk Rusia Aeroflot rencana nambah frekuensi penerbangan kaping pindho saben minggu dadi rong penerbangan saben dinane.

Uga, wiwit tanggal 25 Juni, maskapai nasional kasebut bakal ngluncurake penerbangan saka Moskow menyang Antalya, Dalaman lan Bodrum. Kajaba iku, Aeroflot ora ngilangi kenaikan jumlah penerbangan menyang Turki, gumantung saka panjaluk lan beban penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.