Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Sandal Royal Bahamian: Ana inovasi liyane kanggo plancongan mewah

Sandal Royal Bahamian: Ana inovasi liyane kanggo plancongan mewah
Sandal Royal Bahamian

Sandals Resorts International (SRI) dina iki ngumumake ekspansi renovasi Sandals Royal Bahamian pirang-pirang yuta dolar, yaiku hotel, spa lan pulau pribadi sing menang penghargaan ing Nassau, Bahamas, kanthi rencana mbukak maneh tanggal 27 Januari 2022.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Akomodasi anyar, sawijining pulau pribadi sing dianyari, lan liya-liyane bakal diwiwiti kanggo musim 2022 ing Sandals Royal Bahamian.
  2. Wis dienggo pangembangan suite kali sing apik lan ndandani luwih saka 200 kamar lan suite.
  3. Mung diluncurake minangka konsep anyar sing inovatif, Coconut Grove, area ruang tunggu sing jembar sing ngluwihi getaran pantai menyang pusat resor.

Saliyane suite kali ikonik sing wis diumumake lan nganyari luwih saka 200 kamar lan suite, Sandals Royal Bahamian bakal nyedhiyakake konsep anyar sing inovatif, Kelapa, area ruang tunggu sing jembar sing ngluwihi getaran pantai menyang tengah resort. Ditengani dening klapa, setelan anyar bakal nduweni sambungan langsung menyang area Karibia Resor kanthi truk panganan gourmet, trendi, santai, lan pemandangan segara sing ora ana tandhingane. Reimaginasi pulau pribadi sing misuwur, Sandals Cay, kanthi setelan Lounge sing dianyari lan pengalaman gastronomis anyar, bakal nglengkapi inovasi paling anyar ing resor kasebut. Supaya ora ngganggu pengalaman tamu, resort kasebut bakal tetep ditutup nalika konstruksi isih ditindakake lan bakal dibukak maneh kanggo musim 2022.

“Ngalih tanggal pambuka wiwit tanggal 4 Novemberth minangka keputusan sing angel banget, ”ujare Ketua Eksekutif SRI, Adam Stewart. "Nalika kita bisa mbukak maneh resort, panjaluk komoditas lan gangguan rantai pasokan ing saindenging jagad iki nyebabake kita bisa ngrampungake jangkauan proyek. Supaya hotel iki isih di bungkus nganti siyap pancen pancen kudu ditindakake. Kita lagi ing lingkungan sing diarep-arep banget lan nalika tamu teka, papan iki bakal dadi papan sing tenang lan adhem Karibia sing mesthi bakal ngenteni.

Tamu sing duwe reservasi ing Sandals Royal Bahamian nalika ditutup ditutup kanggo lokasi Sandals Resorts sing dipilih kalebu Sandals Emerald Bay ing Great Exuma kanggo tamu sing pengin menehi reservasi ing Bahama. Sandals Resorts bakal nganggep kabeh biaya pangowahan maskapai. 

Sandal® Resorts

Sandals® Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia. Kanthi 15 setelan pantai sing apik banget ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan 16th lokasi sing teka ing Curacao Spring 2022, Sandals Resorts nawakake rangkuman kualitas luwih akeh tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki. Signature Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Professional English Butlers; Spa Red Lane; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing dikustomisasi kabeh eksklusif Sandal Resorts. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan utama kanggo para tamu nalika plancongan ing Karibia. Sandals Resorts minangka bagean saka sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, sing didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Pantai Resor lan minangka perusahaan resor sing kalebu ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak www.sandals.com.

Warta liyane babagan Sandal

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.