Asosiasi Warta Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jamaika Warta Industri Rapat rapat News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pejabat pariwisata paling dhuwur ngunjungi Jamaika kanggo rapat UNWTO tingkat tinggi

Menteri Pariwisata Jamaika ngumumake kunjungan pertama UNWTO SG ing wilayah kasebut
Jamaika arep rapat ing UNWTO tingkat tinggi

Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO), Pak Zurab Pololikashvili, lan Menteri Pariwisata Arab Saudi, Yang Mulia Ahmed Al Khateeb, kalebu pejabat pariwisata global sing bakal ngunjungi Jamaika minggu iki kanggo rawuh ing pementasan campuran Komisi Regional 66 Amerika Serikat (CAM) UNWTO tanggal 24 Juni. Perjalanan kasebut bakal dadi kunjungan pertama Pak Pololikashvili menyang Karibia sing nganggo basa Inggris.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Arab Saudi bakal teka karo delegasi sewelas, kalebu investor.
  2. Rembugan investasi bakal dadi agenda gedhe karo Menteri Pariwisata Jamaika lan Barbados sing nuduhake Karibia.
  3. Serangkaian diskusi sing ana gandhengane karo kolaborasi ningkatake pariwisata ing Jamaika lan pariwisata ing Arab Saudi bakal ditindakake.

Kajaba iku, Karibia uga bakal diwakili kanthi kuat dadi Menteri Pariwisata lan Transportasi Internasional kanggo Barbados, Senator, Hon. Lisa Cummins, uga bakal lelungan menyang Jamaika kanggo rawuh ing rapat CAM sing bakal dipimpin dening Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett. Pejabat pariwisata uga bakal melu ing Dialog Menteri babagan aktifitas sektor pariwisata kanggo pertumbuhan kalebu. 

Menteri Bartlett nuduhake manawa investasi bakal akeh agenda nalika pejabat lokal ketemu karo Menteri Saudi. Dheweke ujar manawa Pak Al Khateeb bakal teka karo delegasi sewelas, kalebu investor sing bakal ngobrol karo Menteri tanpa portofolio ing Kementerian Pertumbuhan Ekonomi lan Penciptaan Pekerjaan, Senator, Hon. Aubyn Hill, sekitar pirang-pirang prekara kalebu energi terbarukan. 

Amarga pentinge kunjungan Pak Al Khateeb, Menteri Bartlett ujar manawa bakal dadi sing pertama dening Menteri Pariwisata Arab Saudi lan dheweke dianggep minangka menteri utama sing nyekel portofolio ing wilayah Arab. Dheweke uga ngawasi proyek Laut Abang, sing diarani usaha pariwisata paling gedhe sing ditindakake ing saindenging jagad. 

Pak Bartlett ngumumake manawa proyek Laut Merah nyakup nggawe sawetara pulau kanggo nggawe pengalaman turis US $ 40-milyar sing bakal nandingi pembangunan Dubai lan sing diarepake kanggo ngowahi ekonomi minyak ing Arab Saudi dadi siji dening pariwisata. Menteri Bartlett ujar manawa iki penting kanggo Jamaika amarga negesake nilai pusat pariwisata minangka alat transformasional ing pangembangan ekonomi. 

Menteri Pariwisata Saudi bakal ngunjungi Pusat Manajemen Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC) ing Universitas Hindia Barat, ing kana dheweke bakal melu rapat bi-lateral babagan kerja sama pariwisata. "Kita bakal duwe seri diskusi sing ana gandhengane karo kolaborasi asuh pariwisata ing Jamaika lan pariwisata ing Arab Saudi, "ujare Menteri Bartlett. 

Kajaba iku, ing agenda yaiku njelajah bidang pariwisata komunitas lan pengembangan pelayaran, uga kelestarian lan ketahanan "lan pembangunan fasilitas sing nyata, kita ngarepake, ing wilayah kasebut supaya bisa luwih apresiasi pariwisata berkelanjutan, uga pentinge ketahanan kanggo mbangun kapasitas supaya bisa pulih saka gangguan sing pungkasane bakal kelakon, "ujare Pak Bartlett. 

Nalika ing kene, pejabat pariwisata lan delegasine bakal tur menyang Museum Bob Marley, GTRCMC lan Craighton Estate. Menteri Bartlett uga bakal nganakake nedha bengi kanggo tamu khusus ing Devon House, dene Perdana Menteri, Yang Paling Hon. Andrew Holness bakal menehi unggah-ungguh sing padha ing AC Marriott Hotel. 

Warta liyane babagan Jamaika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.