Airlines Airport Warta Breaking Austria aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Etihad Airways ngluncurake penerbangan menyang Wina, Austria

Etihad Airways ngluncurake penerbangan menyang Wina, Austria
Etihad Airways ngluncurake penerbangan menyang Wina, Austria
ditulis dening Harry Johnson

Layanan anyar wis tepat wektu teka ing esuk ing Wina kanggo nyedhiyakake plancongan ing antarane UEA lan Austria plancongan akhir minggu sing ideal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Etihad Airways ngumumake penerbangan Wina anyar musim panas iki.
  • Layanan kasebut bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu nggunakake Dreamliner Boeing 787 wiwit 18 Juli 2021.
  • Austria saiki mbukak kanggo warga negara lan warga Austria lan warga negara anggota Schengen, para turis bisnis lan siswa.

Etihad Airways, maskapai nasional UAE, bakal ngluncurake penerbangan menyang Wina musim panas iki. Layanan kasebut bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu nggunakake Dreamliner Boeing 787 wiwit 18 Juli 2021.

Layanan anyar wis tepat wektu teka ing esuk ing Wina kanggo nyedhiyakake plancongan ing antarane UEA lan Austria plancongan akhir minggu sing ideal.

Wisatawan sing ngunjungi Wina bakal ngrasakake budaya lawas lan pemandangan sing apik banget. Ibukutha Austria kanthi konsisten dipilih dadi kutha sing paling disenengi ing donya.

Austria saiki mbukak kanggo warga negara lan warga Austria lan warga negara anggota Schengen, para turis bisnis lan siswa.

Kanggo nyederhanakake pengalaman lelungan lan menehi katenangan, Etihad Airways bubar diluncurake Diverifikasi to Fly, saengga para tamu bisa validasi dokumen lelungan Covid-19 sadurunge tekan bandara.

Pelancong sing nggunakake Verified to Fly bisa nikmati check-in kanthi cepet ing bandara kanthi pindhah menyang meja Diverifikasi menyang Fly sing khusus kanggo pengalaman sing luwih cepet lan lancar.

Mlayu menyang, saka, lan liwat Abu Dhabi didhukung karo program sanitisasi lan keamanan maskapai sing wis diresiki, Etihad Wellness, sing njamin standar kebersihan sing paling dhuwur dikelola ing saben tahap lelungan pelanggan.

Etihad Airways minangka maskapai penerbangan nomer loro ing Uni Emirat Arab. Kantor pusaté ana ing Kutha Khalifa, Abu Dhabi, cedhak Bandara Internasional Abu Dhabi. Etihad miwiti operasi ing Nopember 2003. Iki minangka maskapai paling gedhe nomer loro ing UAE sawise Emirat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.