24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Komunitas Varian Delta COVID nyebar ing Hawaii

Print Friendly, PDF & Email
  1. Divisi Laboratorium Negara Bagian Kesehatan (SLD) Hawaii negesake varian SARS-CoV-2 B.1.617.2, uga dikenal minangka varian keprigelan Delta, nyebar ing negara kasebut.
  2. Nganti saiki, ana telung kasus varian Delta sing ana gandhengane karo lelungan saka bawana Amerika Serikat. Rong kasus kasebut ana ing O'ahu lan siji ing Pulo Hawai'i.
  3. Kajaba iku, Divisi Laboratorium Negara wis ngidentifikasi varian Delta ing spesimen saka warga O'ahu sing ora ana sejarah lelungan. Departemen Kesehatan nyelidiki kanggo nemtokake ombone transmisi rumah tangga lan komunitas.

Kabeh wong COVID-19 sing disebabake varian Delta wis gejala; ora ana sing dirawat ing rumah sakit. Mung siji saka papat wong sing divaksinasi kanthi lengkap kanggo COVID-19. Ing telung kasus sing gegandhengan karo lelungan, kabeh anggota rumah tangga lan kontak cedhak sing divaksinasi kanthi lengkap kanggo COVID-19 wis diuji negatif.

Ing konferensi pers saiki, pejabat berwenang mangsuli pitakon lan ngatasi masalah, uga kanggo industri pariwisata lan pariwisata sing berkembang pesat ing Aloha Negara.

Ana akeh tanggal kanthi cedhak 30,000 sing dianggep minangka pengunjung sing tekane saka AS Daratan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.