24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional News Warta Breaking Nigeria Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways dobel penerbangan Lagos

Qatar Airways dobel penerbangan Lagos
Qatar Airways dobel penerbangan Lagos
ditulis dening Harry Johnson

Jaringan Qatar Airways bakal nambah dadi 14 penerbangan mingguan menyang Bandara Internasional Murtala Muhammed, wiwit 1 Juli.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways nambah layanane menyang pusat finansial Nigeria.
  • Penerbangan Lagos dioperasikake dening Boeing 787 Dreamliner sing nampilake 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi.
  • Peningkatan frekuensi iki bakal luwih fleksibel kanggo para penumpang.

Kanggo nanggepi panjaluk sing dhuwur, Qatar Airways wis nambah layanane menyang pusat finansial Nigeria, Lagos, dadi rong penerbangan saben dinane wiwit tanggal 1 Juli 2021. Dioperasikake dening Boeing 787 Dreamliner sing paling canggih sing nduwe 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi, kenaikan frekuensi iki bakal nawakake penumpang luwih fleksibel kanggo lelungan kanthi standar higienis sing paling dhuwur lan nikmati pengalaman lelungan sing mulus ing Bandara Internasional Hamad. 

Kanthi tambahan Côte d'Ivoire tanggal 16 Juni minangka tujuan kaping papat ing Afrika wiwit wiwitan pandemi, Qatar Airways saiki ngoperasikake luwih saka 100 penerbangan mingguan menyang 27 tujuan ing Afrika. Qatar Airways uga ngoperasikake telung penerbangan mingguan saka Abuja, ngubungake luwih akeh penumpang saka Nigeria menyang jaringan maskapai kanthi cepet menyang saiki luwih saka 140 tujuan. 

Wakil Presiden Qatar Airways, Afrika, Mr. Hendrik Du Preez ujar: "Nigeria minangka pasar sing penting banget kanggo kita lan kita bakal terus nawakake luwih akeh pilihan perjalanan lan konektivitas sing lancar menyang jaringan tujuan paling gedhe ing Asia-Pasifik, Eropa, Tengah Amerika Timur lan Lor.

"Sawise kurang saka setaun penerbangan maneh menyang Lagos lan diluncurake menyang Abuja, sawise tantangan sing ditindakake pandemi, iki minangka bukti ketahanan wilayah Afrika sing saiki wis nambah frekuensi menyang Lagos. Kita ngarepake para penumpang ing papan kasebut kanggo nikmati layanan lan layanan kelas internasional. " 

Perusahaan Qatar Airways QCSC, sing operasi dadi Qatar Airways, minangka maskapai sing duwe bendera Qatar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.