24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pariwisata

Ekspedisi Hurtigruten ngenalake ekspedisi Galapagos sing eksklusif

Ekspedisi Hurtigruten ngenalake ekspedisi Galapagos sing eksklusif
Ekspedisi Hurtigruten ngenalake ekspedisi Galapagos sing eksklusif
ditulis dening Harry Johnson

Para tamu Hurtigruten Expeditions bakal menehi sumbangan langsung kanggo nglindhungi alas biodiverse ing sisih lor-kulon Ekuador, dijenengi cadangan biosfer UNESCO ing taun 2018.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wiwit Januari 2022, Ekspedisi Hurtigruten bakal nggedhekake tujuane kanggo nyakup Kapuloan Galapagos
  • Galapagos pancen wis seneng banget seneng seneng lelungan lan ilmuwan.
  • Galapagos minangka papan kanggo luwih saka 9,000 spesies satwa.

Hurtigruten Expeditions ngembangake penawaran global menyang salah sawijining tujuan paling apik ing planet iki: Kapuloan Galapagos.

Misuwur amarga alam lan satwa sing unik, kepulauan sing terisolasi udakara 600 mil (1000 kilometer) ing pesisir Ekuador wis narik kawigatene para turis lan ilmuwan wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur. 

Wiwit Januari 2022, Ekspedisi Hurtigruten bakal nggedhekake tujuane kanggo nyakup Kapuloan Galapagos sing nawakake petualangan jero kanggo para penjelajah modern sing digambarake 'tanpa imajinasi'.

"Kita seneng banget kanggo nggedhekake penawaran Amerika Selatan menyang salah sawijining tujuan paling apik ing planet iki. Kita wis ndeleng tren sing jelas para plancong sing golek pengalaman lelungan sing unik lan migunani, kanthi panjaluk sing akeh banget kanggo jinis kapal cilik / pengalaman gedhe sing ditawakake. Pandemi kasebut kanthi dramatis nyengkuyung pangembangan iki. Saiki ana panjaluk sing gedhe banget kanggo lelungan, lan kita nanggapi tujuan sing apik iki, "ujare CEO Grup Hurtigruten, Daniel Skjeldam.

Galapagos minangka papan kanggo luwih saka 9,000 spesies satwa, sing umume mung asale ing kepuloan sing adoh. Pemandangan sing disenengi yaiku singa laut ing Pulo Espanola ing Galapagos.

Kalorone perusahaan nuduhake nilai umum kanggo investasi keberlanjutan, kabeh pelayaran Hurtigruten Expeditions menyang Galapagos netral karbon. Para tamu Hurtigruten Expeditions bakal menehi sumbangan langsung kanggo nglindhungi alas biodiverse ing sisih lor-kulon Ekuador, dijenengi cadangan biosfer UNESCO ing taun 2018.

"Galapagos wis wiwit dianggep minangka salah sawijining papan suci alam paling gedhe ing donya. Iki alam bébas, terpencil, maneka warna, lan aman. Kaya ing kabeh tujuan, kita bakal kerja bareng karo komunitas lokal kanggo njamin supaya kita duwe peran positif ing keberlanjutan jangka panjang, "ujare Lassesen.

Sorotan pelayaran kalebu njelajah pusat pemuliaan Kura-kura Giant, nyedhaki singa laut lan iguan darat, nonton manuk, kayak, lan snorkeling, uga kuliah saben dina kanggo ngerti kepulauan, sejarah, lan populasi kewan ing ndhuwur uga ing ngisor segara .

Umume, Galapagos dadi omah kanggo luwih saka 9,000 spesies satwa, sing umume mung asli saka Nusantara sing adoh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.