24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

1 yuta panganan sing diwenehake menyang panyedhiya layanan kesehatan India ing perang COVID-19

1 yuta panganan sing diwenehake menyang panyedhiya layanan kesehatan India ing perang COVID-19
1 yuta panganan wis dikirim
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Pangadeg Tata Group, Jamsetji Tata, ujar, "Ing perusahaan bebas, komunitas kasebut ora mung dadi pemangku kepentingan liyane ing bisnis, nanging nyatane tujuane eksistensi." Selaras karo etos kasebut, Perusahaan Hotel India ( IHCL) dina iki ngumumake yen wis nglintasi tonggak sejarah luwih saka 1 yuta panganan sing disedhiyakake dening platform kuliner, Qmin, menyang panyedhiya layanan kesehatan sing nglawan gelombang kaping loro pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Panganan kasebut dipimpin dening Taj Public Service Welfare Trust (TPSWT).
  2. Inisiatif inisiatif kasebut wis ditambahi kanggo nutupi 38 rumah sakit ing 12 kutha ing 10 negara bagian.
  3. Kutha kasebut yaiku Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Goa, Hyderabad, Kolkata, Lucknow, Mumbai, Mysore, New Delhi, Varanasi lan Vishakhapatnam.     

Gaurav Pokhariyal, Wakil Presiden Senior & Kepala Sumber Daya Manusia Global, IHCL, ujar, "Dipandu dening budaya Tajness lan njaga komunitas minangka inti saka kabeh perkara, kita dadi solidaritas karo negara kasebut sajrone nglawan COVID. Kesempatan iki ngidini kita duwe peran cilik kanggo ngrawat lan menehi nutrisi kanggo wong-wong sing njaga kita supaya aman sajrone wektu kasebut. Kita tetep ngucapke matur nuwun kanggo kabeh Warriors COVID - persaudaraan medis - amarga gelut nglawan pandemi kasebut. "

"Gelombang virus kaping pindho nyebabake tekanan marang kabeh staf medis garis depan. Panganan Qmin sing nutrisi lan sehat mbantu kita fokus kabeh marang pasien tanpa kuwatir karo nutrisi dhewe. Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo IHCL sing wis ana ing tangan kita, nalika nglawan virus kasebut, "ujare Dr.Chandrakant Pawar, Rumah Sakit Kasturba.         

Sajrone gelombang pertama ing taun 2020, luwih saka 3 yuta panganan diwenehake menyang tenaga medis lan migran ing saindenging negara. 

Ing India, wiwit tanggal 3 Januari 2020, nganti dina iki, tanggal 22 Juni 2021, ana 29,977,861 kasus COVID-19 sing dikonfirmasi kanthi 389,302 tiwas, kaya sing dilaporake dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO). Ing tanggal 15 Juni 2021, total dosis vaksin 261,740,273 wis diwenehake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India