24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Italia Breaking News Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Italia pungkasane bali ujar Presiden BMT

Menteri Pariwisata Italia pungkasane bali ujar Presiden BMT
LR - De Negri lan Garavaglia ing acara Pariwisata Italia BMT

Versi open-air lan langsung saka Exchange Pariwisata Mediterania BMT ing Naples, saiki dadi mart martha sing mbukak kanggo umum ing Italia ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Asil saka Exchange Pariwisata Mediterania sing dianakake wiwit tanggal 18 nganti 20 Juni 2021, kaya sing diarepake tumrap para peserta pameran lan umume para profesional sing nekani masarakat.
  2. Menteri Pariwisata muji Presiden BMT amarga wis ngetrapake inisiatif penting iki.
  3. Menteri Garavaglia janji bakal menehi undang-undang marang pamrentah kanggo bantuan pajeg kanggo asosiasi pariwisata uga buruh pariwisata mangsan.

Menteri Pariwisata Massimo Garavaglia ana ing pelantikan BMT lan muji promotor acara kasebut lan Presiden BMT, Angel de Negri, kanthi wani nggawe inisiatif penting kasebut bisa ditindakake. Menteri kasebut yakin kemungkinan bakal pulih maneh uga amarga rencana vaksinasi. Dheweke uga menehi garansi babagan relief pajak kanggo karyawan sing ngrekrut operator tur wiwitane kanggo taun 2021 kanthi komitmen perpanjangan nganti 3 taun.

Nanggepi panjaluk sing digawe menyang Italia Menteri Pariwisata kanggo dhukungan finansial saka asosiasi pariwisata, Garavaglia, amarga wis ngerti kritik saka masalah kasebut, nindakake komitmen konkrit dibutuhake kanggo nambah bantuan pajeg sing wis diwenehake ing lapangan kerja liyane lan kanggo aplikasi kanggo para turis musiman. Dheweke janji bakal menehi amandemen menyang pamrentah lan supaya aktivasi kasebut bisa ditindakake. Tujuane yaiku supaya nyuda pajak sing migunani kanggo nyengkuyung perawatan rekrutmen lan gaji sing luwih apik, "paling ora kompetitif karo penghasilan kewarganegaraan."

Menteri Garavaglia nambahake: "Istat [Institut Statistik Nasional Italia] ngarepake tuwuhing PDB ing wulan September bakal nambah +4.7 persen, lan operator pariwisata sing ngasilake PDB. Kita ing pamrentah kudu nulungi wong-wong mau. Kita kudu mbukak arus, amarga ngidini kita duwe pelanggan. Saiki kanthi green pass, kita duwe aturan sing jelas lan saliyane Schengen, Amerika Serikat, Kanada, Israel kalebu. Kangge, kita kudu miwiti nambah musim turis ing wektu lan papan. Banjur ana taruhan pemulihan sing apik: 2.4 milyar sing dadi 5 kanthi pengaruh pengaruh. ”

Komentar saka asosiasi

Pier Ezhaya, Presiden ASTOI (Asosiasi Operator Tur) lan Franco Gattinoni saka FTO (Federasi Pariwisata Organisasi) nuduhake tren permintaan panjaluk pariwisata domestik lan njaluk pamrentah supaya ndhukung tren lan mbukak koridor turis pelanggan kanggo lelungan ing endi wae sing dikarepake. Dheweke ujar manawa saiki bisa makaryakke ing Italia, Yunani, lan Spanyol, nanging iki mung 15 persen saka turnover pariwisata teratur, lan kegiyatan metu karo pasar asing perlu.

Ing nutup, Presiden BMT de Negri ujar: "Iki dudu pameran tradisional, nanging reuni kulawarga, sing bakal ilang sejarah. Aku percaya banget karo Menteri Pariwisata. Tanpa, sektor kita ora duwe masa depan. Undhangan kasebut yaiku percaya karo pelayanan sing pungkasane wis bali. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.